slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Fashion & Beauty

 

ARTICOLE DESPRE MODA DE NUNTĂ ŞI FRUMUSEŢE. URM ĂRIŢI ULTIMELE TENDINŢE ÎMPREUNĂ CU NOI! 

+Добавить Категории
Дата: 

MOLDOVA FASHION EXPO: zilele modei și a stilului la Moldexpo

În perioada 2-5 noiembrie curent, la C.I.E.  MOLDEXPO, se va desfășura Expoziţia internaţională specializată de mărfuri, utilaje şi materii prime pentru industria uşoară MOLDOVA FASHION EXPO, ediţia a XVII-a.

Organizator: C.I.E. MOLDEXPO

Suport oficial: Ministerul Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova

Coorganizator: Asociația Patronală din Industria Ușoară (APIUS), Proiectul «Din inimă»;

Partenerii expoziției:

  • Organizațiade Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO)
  • Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din Republica Moldova (ODIMM)
  • Fundația Culturală ARTPODIUM

MOLDOVA FASHION EXPO însumează:

  • haine și încălţăminte elegante, accesorii, furnituri și echipamente de la 100 de producători din Moldova, Ucraina, România, Spania și Polonia;
  • prezentarea colecției Pret-a-porte de la designeri renumiți, cu posibilitatea achiziționării vestimentelor imediat după prezentare;
  • prezentări în premieră ale colecțiilor a trei designeri vestimentari renumiți din Rusia, Ucraina și Moldova;
  • Concursul Art Podium - 40 de colecții ale tinerilor designeri;
  • Concursul Național Kids Fashion Festival

Pentru prima data, la MOLDOVA FASHION EXPO, platforma TRENDY ZONE va reuni sub sloganul "Vedeți acum, cumpărați acum" designeri renumiți și începători. Platforma va fi împărțită în două zone:

Red Zone (designeri renumiți) - Julia Alert, EHO (Eugene Hudorojcov), LA TYANA, Anette, Maliso fashion_trend, Top Coat (Olga Tovstenco), Salonul de nuntă "Două Inimi", Salonul de nunta Lydia Selici, Lilia Carauș, Morphine, MALU Shop, Salonul de rochii de mireasă «Kalinushka Alionushka».

Blue Zone (tineri designeri)Elena Grati, Olga Turchina, Svetlana Volcova, Mihaela Dvornic, Iurie Caterinciuc, Gepetto (Vasile Vozian), Evgheni Dragoman, Anastasia Raciuc.

Vizitatorii TRENDY ZONE vor avea posibilitatea nu doar să admire cele mai recente și minunate colecții ale designerilor locali, ci și să le cumpere imediat după prezentare!

Din 2 până în 5 noiembrie la MOLDOVA FASHION EXPO veți beneficia de reduceri și oferte speciale la haine și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, lenjerie de corp, tricotaje, accesorii, țesături și echipamente de cusut de la 100 de expozanți.

Printre producătorii de haine și accesorii: MAICOM, Iuvas, Vistline, Oldcom, Fabrica Ionel, Papatya, Ravetti, Tricon, Hermina, Intimo.md, Maalex, Madzerini (Italia), Mirabela Moldova, Nikita Rinadi, Danissia, Maliso, Juan Boluda S.A. (Spania), 2KStyle și mulți alții.

Țesături și echipamente de cusut vor prezenta companiile: Union Knopf Polska, Rivols (mărcile Groz-Beckert, Coats și Premax), Ceban Olga, Portex, Vastdam Lum și alții.

Pe 4 noiembrie, în cadrul MOLDOVA FASHION EXPO se va desfășura în premieră în Moldova Prezentarea Internațională de Modă Inspired by Couture. Vă așteaptă defileuri de colecții ale renumiților designeri: Leonid Alexeev (Rusia) cu  colecția "Gothic Fairytales 2017", Ruslan Hvastov (Ucraina) – cu "Anotimpuri " și Janna Berezovscaia (Moldova) – cu "Save the Queen". Numărul de bilete pentru eveniment este limitat!

În cadrul Festivalului Artpodium-2017, pe cunoscătorii de modă îi așteaptă un concurs al tinerilor designeri vestimentari, prezentări de colecții de autor și o prezentare de gală, cu premierea câștigătorilor.

Duminică, pe 5 noiembrie, Agenția Luxury General Group va organiza Festivalul național de modă pentru copii KIDS FASHION FESTIVAL2017, cu participarea a peste 40 de modele.

 

Tradiționale pentru expoziția MOLDOVA FASHION EXPO au devenit prezentările brandurilor locale «Din Inimă». În acest an, în atenția vizitatorilor vor fi expuse brandurile Tricon & My Revival, Vistline, Valenti, Artizana Factory, Vestiti, Intercentre Lux, Vasconi, Ionel, Alina Bradu, Hermina, Două Inimi.

La fel de captivant va fi și programul de afaceri al expoziției. Pentru prima dată în Moldova un absolvent al Colegiului de arte și design Saint-Martins din Londra, unul dintre cei mai de succes designeri ruși, „Designerul Anului“ conform revistei GQ - Leonid Alexeev, va organiza un seminar „Fashion businessul actual. Cum să creezi o colecție comercială.“ În programul seminarului: regulile de determinare a sortimentului, lucrul cu tendințele, interacțiunea cu furnizori și fabrici, planificarea vânzărilor și alte secrete ale industriei modei. Iuliana Danko, un renumit designer și stilist din Moldova, va organiza un workshop privind combinația corectă a pantofilor și genților de branduri la modă.

Cele mai renumite branduri, cei mai cunoscuți designeri, modelieri și stiliști vă așteaptă la MOLDOVA FASHION EXPO din 2 până în 5 noiembrie!

Programul expoziției —10.00 - 18.00.

Prima prezentare internațională de modă din Moldova.

Înregistrați-vă și primiți o invitație gratuită pentru 4 zile la MOLDOVA FASHION EXPO: fashionexpo.moldexpo.md

Programul Fashion Week Moldova