slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Concursuri

 

 Participă în concursuri pe MirNevest.md şi câştigă!

Data: 
Mireasa anului 2012
uploads/images/original/020477a7fce62a4e04ab4ec2b0f95018.jpg

фотоконкурс Невеста года 2012 zl_competitionul "Mireasa anului 2012"

Nunta ta a fost perfectă? Te consideri cea mai frumoasă mireasă?

Atunci, pînă la 16 ianuarie 2013 participă la zl_competitionul de fotografie "Mireasa anului 2012", organizat de portalul de nuntă MirNevest.md!

Dacă în acest an ai sărbătorit sau vei sărbători nunta, ia parte la zl_competition și poate anume tu vei deveni "Mireasa anului 2012".

În afara titlului onorific te așteaptă cadouri plăcute…

Toate finalistele vor primi seturi de cosmetice, iar "Mireasa anului 2012" – un coș cu produse cosmetice.
Între toate finalistele vor fi trase la sorți 3 certificate pentru achiziționarea hainelor de marca NIKITA RINADILa înmînarea cadourilor pe toți îi așteaptă o surpriză plăcută de la MirNevest.md

Cîștigătoarea zl_competitionului va fi aleasă de către redacția portalului MirNevest.md dintre 10 finaliste, care vor acumula cel mai mare număr de voturi.

Drept criterii de evaluare va servi poza ta și pagina de nuntă. Vrei să-ți mărești șansele de a cîștiga? Înregistrează și completează cu cît mai multe detalii pagina ta de nuntă și respectă regulamentul zl_competitionului.

Regulament:
- În poză trebuie să apară doar participanta la zl_competition în chip de mireasă.
- Fotografiile, ce nu corespund tematicii zl_competitionului, vor fi eliminate.
- Voturile utilizatorilor site-ului vor selecta cele 10 finaliste.
- Printre cele 10 finaliste se vor număra miresele, care au acumulat cel mai mare număr de voturi pe parcursul zl_competitionului pe site-ul MirNevest.md.
- Cele 10 finaliste trebuie să-și creeze pagina de nuntă în rubrica “Tineri căsătoriți”.
- Finala zl_competitionului, însoțită de felicitări și înmînarea cadourilor, va avea loc în termen de 10 zile de la data sfîrșitului zl_competitionului.
- Participanta, care va fi aleasă "Mireasa anului 2012", trebuie, în mod obligatoriu, să fie prezentă la finală.
- În cazul, în care participanta, care face parte din finaliste (sau reprezentantul său), nu poate fi prezentă la tragerea la sorți sau nu și-a creat pagina de nuntă, administrarea portalului își rezervă dreptul de a invita următoarea participantă conform rating-ului.
La zl_competition pot participa miresele, nunta cărora a avut loc in anul 2012La ceremonia de înmînare a cadourilor este necesară prezentarea certificatului de căsătorie.
- În caz de încălcare a regulamentului votării (impunerea voturilor false), administrația portalului își rezervă dreptul de a elimina participanta din zl_competition. 
- Se permite votarea o dată în zi, de la o singură adresă IP din Moldova.

 

Partneri:

   restaurant Europa 


 

participanti
Total participanti: 
59