Precedenta
Companie

Formația LUME - Irina & Serghei Kovalsky

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Formația LUME - Irina & Serghei Kovalsky

Adauga in favorite

✅ Puteți comada formația LUME Irina & Serghei Kovalsky la telefonul: +373 69 55 38 88

 

Limba: Rus., Rom., Engl. etc. 

Gen: pop, disco, dance, r&b, cântece populare etc.

 

Trupa Vocală LUME s-a format în septembrie 2010, datorită cîntecului Lume hai la vot, care îi încuraja pe toţi să meargă la alegeri. Atunci acest cîntec a fost unul de succes, avînd mare priză la publicul larg. După o asemenea reacție a oamenilor la tandemul creativ Irina Tarasiuc și Eduard Lopatenco, ei au decis să continue să creeze și nu doar în duet, ci împreună cu Sergiu Covalschi.

Una dintre cele mai importante piese ale Trupei Vocale LUME, care a devenit carte de vizită a grupului, dar și unul dintre cîntecele preferate ale patrioților Moldovei ‒ Da, sîntem moldoveni. Apoi a mai apărut un hit – I snova leto, clipul pentru acest cîntec fiind filmat în Turcia. După aceea trupa LUME a încetat să existe ca trio, redevenind duet: Irina Tarasiuc și Sergiu Covalschi.

Trupa Vocală LUME compune muzica și versurile pentru cîntecele sale, atît în limba rusă, cît și în limba moldovenească. Creaţia Trupei Vocale LUME se axează pe patriotism, accentuînd cele mai importante valori spirituale, morale şi sociale ale țării, vieţii și oamenilor, în general, creînd totodată compoziții pozitive şi lejere.

 

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Contacte
Servicii
Trupe
Cântăreți de muzică ușoară