Precedenta
Companie

SunStroke Project - cea mai renumită trupă din Moldova!

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

SunStroke Project - cea mai renumită trupă din Moldova!

Adauga in favorite

✅ Puteți comada SunStroke Project la telefonul: +373 69 55 38 88

 

Limba: Rusă, Rom., Eng. etc.

Gen: pop, dance, jazz, cântece populare, etc.

 

SunStroke Project a fost formată în 2007 de 2 tineri tiraspoleni ce își făceau serviciul militar. Inițial era alcătuită din vioristul Anton Ragoza și saxofonistul Serghei Stepanov.

Anton Ragoza a intrat la școala muzicală mult mai târziu decât muzicienii profesioniști, și anume la 14 ani, fapt ce nu l-a împiedicat să o termine cu diplomă roșie. La fel cu diplomă roșie a terminat și colegiul, însă nu a mai primit studii superioare, deoarece în scurt timp Anton părăsește facultatea și se înscrie în armată unde cînta în orchestră.

În armată el îl cunoaște pe saxofonistul Serghei Stepanov. După cunoștința lor a apărut ideea de a crea o formație muzicală iar numele acesteia a apărut în urma unei situații nostime. Într-o vară în care soldații îndeplineau niște munci în câmp tânărul blond Anton Ragoza a primit insolație, de la care a și venit numele „SunStroke”.

După serviciul militar formația SunStroke Project, împreună cu solistul Pavel Parfeni, cântau prin cluburi, în special în Tiraspol și Odesa. Odată în Odesa ei l-au întîlnit pe MC Mîslic care le-a sugerat să vină la Chișinău și să-și încerce puterile pe piața Moldovei.

Tinerii din Tiraspol au cucerit cu ușurință publicul din Moldova, deja în 2009 ocupând locul 3 la preselecția națională pentru Eurovision cu melodia No Crime. După plecarea lui Pavel Parfeni din formație locul de solist îl ocupă chișinăueanul Serghei Ialovițchii cu care SunStroke Project va învinge la preselecția națională pentru Eurovision 2010. Piesa Run Away la Eurovision 2010 SunStroke Project au interpretat-o împreună cu cântăreața Olia Tira.

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Contacte
Servicii
Trupe