Precedenta
Companie

DJ Markus Lawyer

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

DJ Markus Lawyer

Adauga in favorite

✅ Puteți comada DJ Markus Lawyer la telefonul: +373 69 55 38 88

 

Markus și-a început cariera muzicală în anul 2008. În 2012 a fondat Music Production School – prima școală din Moldova, în cadrul căreia Markus a început să predea teoria de creare a muzicii electronice, susținând tinerii pasionați de acest domeniu.

 

În 2014, acesta a început cooperarea cu Famous Production, o casă de discuri, creată de trupa MORANDI. După o serie de proiecte comune cu artiștii casei de discuri, Markus lansează un nou single, întitulat ” We go blind”.

 

Markus a evoluat pe o scenă cu artiști precum, Scooter, Faithless, Mark Knight, Super8 & Tab, Myon & Shane54, Andrew Raye și alții. Iar trak-urile sale au primit sprijinul celor mai buni DJ din lume:  W&W, Rank1, Andrew Rayel, Tidy, Майк Shiver, Roger Shah, Ruben de Ronde, Kyau&Albert, Solarstone, etc. Unul dintre remix-urile sale a intrat în top trei cele mai bune piese în cadrul celui mai popular post de radio din Rusia – Radio RECORD, primind de asemenea și susținerea deplină de la DJ FEEL.

 

În prezent, Markus Lawyer, duce un mod de viață activ  și pregătește proiecte de dezvoltare pentru Music Production School.

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Contacte
Servicii
Dj