Precedenta
Companie

Divin и дистилляты Crideni

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Divin и дистилляты Crideni

Adauga in favorite

Coniacul și distilatele Crideni - creează o alchimie unică între sentiment și rațiune, între tradiție și creativitate!

 

Colecția Crideni Divin -  își menține stilul unic de-a lungul timpului. Personalitatea sa este rezultatul atentei selectări a unora dintre cele mai expresive și distinctive distilate. După câțiva ani de maturare în butoaie de stejar francez, sunt combinate cu măiestrie într-un blend unic. CRIDENI DIVIN reunește caracterul intens și emoția pasională, aromele calde de migdale, vanilie, iasomie, ciocolată caramelizată și gustul plin, energic, masculin și vivace.  

1.       Crideni divin V.S. 

Produs dintr-un blend unic de distilate obținute din struguri din categoria Vitis Vinifera.  Elegant, suplu și armonios, dezvăluind subtile note de miere și citrice, cu ușoare note de iasomie, narcise și flori portocalii, gust neted și catifelat de nuci caramelizate, fructe uscate și un postgust seducător și lung, ca serile de toamnă.  Îmbătrânit în butoaie de stejar francez, timp de cel puțin 3 ani.

2.       Crideni divin V.S.O.P. 

Produs dintr-un blend unic de distilate obținute din struguri din categoria Vitis Vinifera.  Subtil, echilibrat, dar plin de vigoare, cu note gingașe de cireșe coapte, caramelă, flori de vanilie, în gust cu note calde de fructe uscate, ciocolată, miere și mirodenii peste care se aștern nuanțe de cedru, tabac și stejar. Postgust plăcut și lung, armonios și plin de echilibru. Îmbătrânit în butoaie de stejar francez, timp de cel puțin 5 ani.

3.       Crideni divin X.O. 

Produs dintr-un blend unic de distilate obținute din struguri din categoria Vitis Vinifera. Rafinat și elegant, cu flori de iris, lăsând în urmă arome de narcise și flori de iasomie,  de creme brulee, stejar și miere, cu note profunde de nuci caramelizate, fructe uscate, un gust neted, catifelat și onctuos și un postgust ce nu se mai termină. Îmbătrânit în butoaie de stejar francez, timp de cel puțin 10 ani.

4.       Crideni  divin 3 ani

Produs dintr-un blend unic de distilate obținute din struguri din categoria Vitis Vinifera.  Elegant și armonios, cu note de citrice și fag de miere, sugestii de iasomie, narcise și flori portocalii, cu arome calde de nuci caramelizate, fructe uscate. Aromele terțiare bine definite au apărut în timp: trufe, condimente inocete și fructe în cognac. Gust neted, catifelat și versatil și un postgust de lungă durtata.  Un divin ce începe aromat și catifelat pe palat, cu o mulțime de fructe concentrate și cu note de cedru, trabuc și stejar ce apar foarte tandru și fin.  Îmbătrânit în butoaie de stejar francez, timp de cel puțin 3 ani.

5.      Crideni divin 5 ani

     Produs dintr-un blend unic de distilate obținute din struguri din categoria Vitis Vinifira.  Bogat și echilibrat, cu note gingașe de cireșe coapte, mure, caramelă, flori de vanilie, cu arome calde de fructe uscate, trabuc, ciocolată, fag de miere cu note de cedru, straturi de flori, condimente dulci și un postgust de lungă durată. Un divin ce începe aromat și catifelat pe palat, cu o mulțime de fructe concentrate și cu note de cedru, trabuc și stejar ce apar foarte tandru și fin.  Îmbătrânit în butoaie de stejar francez, timp de cel puțin 5 ani.

 

Țuica din fructe din colecția CRIDENI SILVER

Este obținută prin distilare triplă a fructelor fermentate (prune, caise, gutuie, cireșe, culese manual și sortate suplimentar înainte de a fi prelucrate) sau a strugurilor din soiul Muscat. Toate aromele verii, ale amiezilor incandescente și ale apusurilor lungi, visătoare, sunt concentrate în aceste sticle demne de deschis atunci când ploile reci și repezi, ninsorile vijelioase coboară peste noi. 

1.       Crideni Silver Apricot - țuica din caise este obținută prin triplă distilare a caiselor fermentate.  Limpede ca un bob de rouă într-o dimineață de iulie, păstrează intacte aromele  subtile și calde ale caiselor coapte, cu note de migdale, gust complex, și un postgust subtil de fructe tropicale.

2.       Crideni Silver Muscat - țuica din struguri muscat este obținută prin distilare triplă din vin de struguri din soiurile din grupul Muscat.  Transparentă până la puritate, debordând de arome de flori de câmp, cu un gust plin, expresiv, pe care nu poți să-l confunzi cu nimic.

3.       Crideni Silver Plum - țuica din prune este obținută prin distilare triplă a prunelor fermentate. Limpede, vivace și străvezie ca un izvor de munte, debordând de aromele îmbătătoare a unor livezi de pruni cu ramurile împovărate de rod, cu gust fructat de prune uscate și migdale proaspete.

4.       Crideni Silver Cherry - țuica din cireșe este obținută prin triplă distilare a cireșelor fermentate. Transparentă, dar plină de pasiune, debordează de aroma tulburătoare a cireșelor coapte, a ramurilor tinere de cireș bătute de vânturi primăvăratice, un gust plin, complex de fructe confiate și de emoții estivale.

5.       Crideni Silver Pear - țuica din pere este obținută prin triplă distilare a perelor fermentate. Aromată și cu un gust ademenitor de pere bine coapte și migdale proaspete.  Transparentă până la puritate, debordând de arome de flori de câmp, cu un gust plin, pe care nu poți să-l confunzi cu nimic.

6.       Crideni Silver Quince - țuica din pere este obținută prin triplă distilare a gutuilor fermentate. Limpede ca apa de izvor și cu o aromă de invidiat. Gustul plin și expresiv al fructelor te amețește de placere și te face să nu- l uiți niciodată.

 

Țuica din colecția CRIDENI GOLD

Este o simbioză dintre cele mai fabuloase mostre de distilate de fructe și struguri, ce au fost maturate în butoaie de stejar nu mai puțin de 12 luni.  Fermentarea are loc pe drojdii selectate și la un control riguros al temperaturii. După o distilare triplă, mostrele care merită să fie lăsate spre maturare sunt selectate cu maximă atenție de către comisia de degustare. 

1.       Crideni  Gold Plum - țuica din prune este o adevărată capodoperă. Obținută din prune coapte atent selectate și, trecând trei stadii de distilare, își păstrează aromele fine, emoționante, ale fructului proaspăt rupt din copac. Distilatele selectate în mod special de către cei mai buni specialiști sunt maturate în butoaie de stejar francez circa 10 ani. Un gustul plin, fructos, vanilat și surprinzător de nuanțat.

2.       Crideni Gold Muscatțuica din struguri este obținută din distilate atent selectate și maturată în butoaie de stejar nu mai puțin de 12 luni, țuica de vin Muscat păstrează și dezvoltă inegalabila aromă a strugurilor de Muscat, culoarea aurie, pură și festivă, adieri de flori de câmp, gust plin, mieros cu tonuri sobre de maturare.

 

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Contacte
Servicii
Băuturi alcoolice tari