Precedenta
Companie

Restaurant Club Royal Park

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Restaurant Club Royal Park

Adauga in favorite
Rating : 27
Volum:
150 чел.
Pret:
0 Lei
Complexul restaurantului Club Royal Park din Chișinău, situat în parcul Valea Trandafirilor, oferă săli de banchet pentru diverse sărbători: nunți, cumătrii, prezentări de modă, corporative și alte evenimente, precum și camere confortabile în hotel.
 
Sala de banchet mare are o capacitate de până la 150 de persoane, iar sala mică este proiectată pentru 50 de persoane și deschide o frumoasă priveliște spre parcul Valea Trandafirilor.
 
Terasa de vară a restaurantului de la etajul doi deschide o panoramă uimitoare a Chișinăului. Zona verde spațioasă vă permite să organizați o înregistrare a căsătoriei în aer liber.
 
Meniul restaurantului oferă o gamă largă și include atât bucate din bucătăria tradițională moldovenească, cât și din cea europeană sau japoneză.
 
Hotelul Club Royal Park este poziționat ca hotel de tip stațiune, unde se opresc oaspeții în timpul călătoriilor de afaceri, se organizează seminare, conferințe sau vacanțe romantice și petrecerea primei nopți conjugale după celebrarea nunții.
 
Club Royal Park este ideal pentru cei care apreciază eleganța și luxul în combinație cu atmosfera liniștită, confortul și locația perfectă. Echipa profesionistă cu o vastă experiență vă permite să vă organizați sărbătoarea la cel mai înalt nivel.
Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Contacte
Servicii
Bucătărie națională
Bucătărie europeană
Bucătării mixte
Parcare
Cameră de hotel
Terasa