Precedenta
Companie

Ciocârlia - Cafe de Flore

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 5.00

Ciocârlia - Cafe de Flore

Adauga in favorite
Volum:
250 чел.
Pret:
0 Lei

Ciocârlia este o zonă de agrement situată la doar 1km distanţă de capitală, în mijlocul unei păduri foioase, într-un cadru natural îmbietor. Combinaţia armonioasă dintre lemn, piatră şi fier forjat conturează  frumuseţea naturii, creînd ambientul necesar pentru o odihnă cu adevărat relaxantă.

Oferta zonei de agrement cuprinde un restaurant elegant, menit să uimească prin bucate delicioase, precum și terase cu foișoare de tip închis, ideale pentru un grătar în aer liber.

În ambianța sa plăcută, restaurantul Café de Flore, poate găzdui 90 de persoane oferind bucate delicioase și o servire ireproșabilă. Situat la intrarea în zona de agrement, într-un loc plin de farmec, restaurantul oferă clienților atît intimitatea unei cafenele în care te relaxezi savurînd delicatese culinare,  cît și eleganța unui restaurant potrivită pentru evenimente deosebite: cocktailuri, nunți, botezuri, mese festive, întîlniri de afaceri.

Foișoarele, la rîndul său, sunt opțiunea ideală pentru o frumoasă odihnă cu familia, cu grupul de prieteni sau cu echipa de birou. În idea creării unui spațiu decent pentru odihna în aer liber, foișoarele au fost din start echipate cu mese, scaune, grătare și alte utilități necesare. Iar pentru cei care planifică organizarea unor petreceri în aer liber punem la dispoziție servicii care vor reduce din efortul organizatoric și vor asigura succesul evenimentului.

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie