Precedenta
Companie

Sandro Livv - costume bărbați și costume pentru mire

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Sandro Livv - costume bărbați și costume pentru mire

Adauga in favorite
Rating : 67
Costumele pentru bărbați SANDRO LIVV vă vor ajuta să creați imaginea ideală a mirelui în ziua nunții - o imagine unică și elegantă a unui bărbat adevărat. La noi veți găsi o gamă largă de costume clasice, cămăși la modă, veste elegante, paltoane și pantaloni eleganți, precum și diverse accesorii care fac ținuta perfectă. Indiferent dacă este vorba de iubitul de toți "clasic" sau de un "casual" mai liber - vă vom ajuta să arătați perfect la propria nuntă.
 
Costumele SANDRO LIVV sunt cusute în Italia, croiala este executată "în manieră veche", folosind un model de hârtie și foarfece. Apărând ca un atelier mic în anii 1950, astăzi compania a evoluat într-o firmă de croitorie modernă, unde sunt combinate reuşit tradițiile vechi și tehnologiile moderne.
 
Ca rezultat al unei astfel de abordări competente de creare a hainelor, s-au născut adevărate capodopere de eleganță care nu vor lăsa indiferent nici un reprezentant al sexului  puternic. Hainele noastre sunt comode, confortabile, frumoase și cel mai important - individuale. Să accentuați statutul și gustul dumneavoastră vă vor ajuta o pereche de pantofi italieni de lux. Devenind clientul nostru, vă puteți păstra propriul stil și în același timp, veți fi în conformitate cu cele mai moderne tendințe de modă.
 
 
Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie