Precedenta
Companie

FRESCO - Inspirația celor mai profunde sentimente!

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

FRESCO - Inspirația celor mai profunde sentimente!

Adauga in favorite
Rating : 28

FRESCO - vin spumant  excepțional, produs la fabrica de vinuri cu tehnologii avansate și utilaj modern -  BULGARY WINERY, aflata in or. Tvardita.

Aparitia acestui spumant este rezultatul unui studiu al pietii, de unde am facut concluzia ca consumatorul cauta un spumant cu arome fresh si de calitate. Impreuna cu partenerii nostri de la Tvardita cu experienta lor italiana, am creat un asa produs – FRESCO (proaspat).

1. Vin Spumant Fresco BRUT  -   Produs din soiurile Chardonnay si Sauvignon, este ușor,  proaspăt și delicat, cu note florale si perlaj fin. Gustul este cremos, potrivit ca aperitiv și recomandat pentru un eveniment de mare clasă.

2.  Vin Spumant Fresco Dulce -  Îndulcit cu must de struguri , spumantul FRESCO Dulce  are un gust este cremos, dulce, care se asorteaza perfect cu un desert delicat.

3. Vin Spumant Fresco Rose Demisec  - Produs din strugurii culeși manual de soiul Muscat de Hamburg și  îndulcit cu must de struguri natural, FRESCO are un buchet deosebit de fructe care va încânta papilele gustative, servit drept aperitiv sau pentru a adauga mesei o notă foarte specială.

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Contacte
Servicii
Șampanie