Precedenta
Companie

VIPdecor

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Încântaţi de cunoştinţă!… VIPdecor!

Echipa noastră vă va face o propunere şi aşteaptă să-i dăruiţi inima Dumneavoastră!


Vă promitem
:

Decorarea ceremoniilor de nuntă: 7 decoratori profesionişti, care ştiu să facă minuni în zonele de banchet, deja de 12 ani.

Consultaţii în sfera nunţilor: un expert de nunţi vă va povesti despre toate dedesubturile organizării evenimentului dumneavoastră, economisindu-vă până la 2000 de euro şi timp.

Pachetul floristic: 3 florişti rezidenţi cu o experienţă bogată se vor ocupa de evenimentul dumneavoastră. Clientul nostru plăteşte un preţ rezonabil şi primeşte o comandă proaspătă.

Pachetul poligrafic: designerul poligrafic, cu o experienţă de 9 ani, va crea monogramele dumneavoastră, invitaţii de nuntă, carduri de însoţire şi de amplasare, cadouri pentru oaspeţi, carduri cu numerotaţii şi plicuri pentru bani.

Organizatorul evenimentului: responsabil de mii de apeluri importante, adună o echipă profesionistă şi are grijă ca timpul pentru pregătirea nunţii să fie distribuit calitativ. Mai mult decât atât, ştie câte cadouri băneşti veţi primi, înainte să cheltuiţi resursele iniţiale.

Coordonatorul evenimentului: avocatul evenimentului dumneavoastră. Ştie cum să apere drepturile dumneavoastră în faţa legii, cum să întâmpine frumos oaspeţii, depistează ce şi cât nu ajunge pe farfurii, dar şi vesela deteriorată de la precedentul eveniment... o persoană, de care veţi avea mare nevoie!

Produsul nostru creativ unic: Puteţi alege chiar dumneavoastră decorul pentru nuntă şi Love Story la depozitul nostru din 6 etaje. Delectaţi-vă!

Directorul acestei echipe este Valeria Puica…învaţă, învaţă şi încă o dată învaţă de la cel mai bun decorator din lume – America. Susţine examene, obţine diplome, ocupă primele locuri la expoziţiile de nuntă şi îşi aduce aportul în domeniul decorului din Republica Moldova.

P.S. în curând va ieşi prima carte „Economia Nunţilor”.

Spuneţi-ne …….DA!

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie