Precedenta
Companie

Salon de frumusețe LI Art

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Salon de frumusețe LI Art

Adauga in favorite
Rating : 50

În scurt timp după deschidere, salonul de frumuseţe LI ART a reuşit să câştige atenţia fashionistelor şi celor care admiră frumosul! Proprietarele salonului, Elena Petrache şi Inna Timuş sunt binecunoscute în Chişinău ca stilişti, make-up artişti şi bune prietene. Interiorul salonului a fost ales cu mare grijă, luând în considerare experienţa din sfera înfrumuseţării, de aici şi atmosfera confortabilă şi lejeră a salonului LI ART.

Elena Petrache şi Inna Timuş nu odată şi-au demonstrat măiestria la concursuri profesioniste şi prezentări de modă. Echipa meşterilor, care îşi cunosc bine meseria, oferă un spectru larg de servicii, atât pentru fermecătoarele mirese, dar şi pentru toate domnişoarele, fără excepţie.

Salonul oferă cu adevărat un spectru larg de servicii! Vopsirea părului, coafuri de nuntă, de seară și aranjarea părului pentru evenimente deosebite, machiaj pentru diverse evenimente şi multe, multe altele. Tunsori stilate pentru bărbaţi şi femei, şi cel mai important: calitate la un preţ rezonabil! Toate acestea vă sunt oferite de specialişti calificaţi de la salonul LI ART.

Apreciaţi creativitatea, confortul şi deservirea la nivel înalt? Atunci Li ART vă aşteaptă!

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie