Precedenta
Companie

Restaurant Magician

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Restaurant Magician

Adauga in favorite
Rating : 45
Volum:
140 чел.
Pret:
0 Lei


Restaurantul Magician – creat pentru sărbătoarea dumneavoastră!

Magia sărbătorii şi a evenimentului atât de importante pentru dumneavoastră, la restaurantul „Magician”!

Restaurantul Magician din Chişinău are două săli spaţioase, executate în stil şi cromatică clasică, care va accentua festivitatea sărbătorii dumneavoastră. Un interior în nuanţe deschise şi iluminaţia sălii conferă restaurantului o atmosferă aparte.

O sală de banchet spaţioasă, cu o capacitate de 140 de persoane se va potrivi perfect pentru nunţi mari, baluri de absolvire şi alte evenimente şi sărbători importante din viaţa dumneavoastră. Holul este decorat cu coloane şi flori pentru întâmpinarea oaspeţilor, o masă de furşet şi multe alte detalii, care vor face sărbătoarea fastuoasă şi luxoasă.

Sala mică de banchet cu o capacitate de 30 de persoane este alegerea perfectă pentru sărbătorile în familie, cumetrii şi sărbătorirea a celei de-a doua zi de nuntă, invitaţia la zeamă. Fiecare sărbătoare in restaurantul „Magician” se va desfăşura exact cum v-aţi dorit! Pentru noi nu există nimic imposibil!

Un personal amabil, un meniu delicios şi o abordare individuală a fiecărui eveniment – toate acestea le va face restaurantul „Magician”, un loc în care vrei mereu să te întorci!

Restaurantul „Magician” – mereu alături în cele mai importante clipe din viaţa dumneavoastră!

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie