Precedenta
Companie

Rybka Beauty Studio

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Rybka Beauty Studio

Adauga in favorite


Nunta presupune nu doar impresii vii şi emoţii plăcute, dar şi un eveniment responsabil pentru orice femeie. În această zi, fiecare mireasă visează şi tinde să fie cea mai frumoasă, strălucitoare și cea mai fermecătoare din lume. Și ca imaginea de nuntă a miresei să fie cu adevărat fabuloasă, neapărat trebuie să se apeleze la un profesionist.

Make-up artista, Lilia Rîbka, experienţă bogată va crea mai mult decât un machiaj de nuntă, care va accentua frumuseţea şi individualitatea dumneavoastră, dar şi vă va ajuta să vă alegeți stilul, luând în considerare trăsăturile feţei, accentuând avantajele şi ascunzând dezavantajele.

Un accent aparte al machiajului sunt ochii. Un profesionist în extensia clasică şi cea cu volum 2D, 3D a genelor, cu efect hollywoodian, make-up artista Lilia Rîbka vă va face privirea mai expresivă, iar genele mai lungi şi pufoase.

Lilia continuă să îmbunătățească calităţile sale profesionale, participă la master-class-urile şi seminarele naţionale şi internaţionale. Laureat al numeroaselor campionate şi concursuri naţionale pentru extensia genelor, Lilia Rîbka vă va ajuta să creaţi o imagine de nuntă la care aţi visat!

Produse cosmetice profesioniste ca Atelier Paris, Inglot, Make Up Forever, pe care le foloseşte make-up artista, vă va ajuta să arătaţi extraordinar în cea mai importantă zi din viaţa dumneavoastră!

Un machiaj de nuntă, aplicat corect de un profesionist, nu doar vă va transforma imaginea, dar şi vă va face mai încrezătoare. Pentru că aceasta merită orice femeie!

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie