Precedenta
Companie

Bam Auto

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Bam Auto

Adauga in favorite


Bam Auto – chiria automobilelor sigure pentru orice nuntă!

Automobilul este atributul indispensabil al oricărei nunţi. Fiţi de acord, deplasarea prin oraş, în cea mai importantă zi din viaţa dumneavoastră, trebuie să fie confortabilă şi plăcută, iar fără închirierea unui automobil pentru nuntă, deseori, această deplasare nu poate fi plăcută şi confortabilă!


Compania Bam Auto prestează servicii de închiriere a automobilelor din Chişinău, la preţuri rezonabile şi pe placul tuturor. Dacă sunteţi în căutarea nu doar a unui automobil de elită, ci a unui mijloc de transport sigur în această zi importantă din viaţa dumneavoastră, atunci e timpul să apelaţi la Bam Auto. Un spectru larg de automobile, pe placul oricui, dar şi decoraţiuni pentru automobilele de nuntă, şi pentru orice alte ceremonii – toate acestea le găsiţi aici! Confortabilitate, siguranță şi rapiditate – iată ce vă oferim noi!


Închirierea automobilelor de nuntă ţine de bunul gust al fiecăruia în parte. Dar, bineînţeles, practic nicio nuntă nu se lipseşte de limuzină. Închirierea limuzinelor pentru nunţi şi alte evenimente importante, în Chişinău, de la compania Bam Auto - este mereu un automobil de calitate, un şofer amabil şi un preţ, care vă va surprinde plăcut!

Calitatea serviciilor noastre este un aspect important al imaginii noastre, de aceea, noi ne străduim la maxim ca închirierea autmobilelor în Chişinău să fie confortabilă pentru clienţii noştri, iar abordarea individuală şi spectrul larg de servicii ne recomandă ca fiind profesionişti în domeniul închirierilor de automobile.


Noi lucrăm nu doar în Chişinău – închirierea automobilelor se efectuează pe tot teritoriul Moldovei şi în afara acesteia. La comandarea a câtorva automobile, beneficiaţi de o reduere subsanţială. Iar la comandarea unui cortegiu din două automobile, o reducere de 10 %, din trei automobile 15 %, etc.


Rezervarea automobilelor pentru o anumită dată se face în prealabil.

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Contacte