Precedenta
Companie

Florissima

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Florissima

Adauga in favorite

Compania Florissima oferă un serviciu exclusivist în Moldova – “florile care vorbesc”. Abţibilduri pe flori este o tehnologie nouă în floristică, care transformă buchetul dumneavoastră într-o capodoperă.

Pe petale se aplică un abţibild fin şi subţire, cu o inscripţie, imagine sau logotip. O astfel de „floare vorbitoare” vă va ajuta să vă exprimaţi sentimentele: cererea în căsătorie, declaraţia de dragoste, să cereţi iertare sau să spuneţi un mulţumesc.

Dacă vreţi să faceţi o cerere în căsătorie inedită cu un buchet frumos sau să dăruiţi un buchet cu o declaraţie de dragoste – completaţi florile cu inscripţii sau imagini, şi veţi putea reda tot ce nu aţi îndrăznit să exprimaţi prin cuvinte.

Compania Florissima vă oferă serviciul de înfrumuseţare a florilor vii cu vopsele floristice, care luminează în întuneric. Vopselele floristice se aplică pe petalele florilor vii, astfel, le veţi putea admira nu doar ziua, dar şi noaptea.

Un buchet de la compania Florissima va uimi colegii, va surprinde prietenii şi va trezi un zâmbet pe chipurile oamenilor dragi. Un astfel de buchet vă va face sărbătoarea originală şi memorabilă.

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie