Precedenta
Companie

Nikita Rinadi Haute Couture

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Nikita Rinadi Haute Couture

Adauga in favorite

Magazinul de îmbrăcăminte Nikita Rinadi– modele exclusiviste a ţinutelor de seară şi rochii de mireasă pentru cele mai fermecătoare femei.

Rochiile de seară şi de nuntă de la casa de modă Nikita Rinadi vor accentua eleganţa şi rafinamentul fiecărei reprezentante a sexului frumos. În rochiile de la Nikita Rinadi Haute Couture veţi arăta splendid, ca o vedetă de pe coperta unei reviste!

Un sortiment larg de modele: elegante, originale, clasice, în vogă, pe placul oricui, chiar în inima Chişinăului.Consultanţii cu experienţă întotdeauna vă vor veni în ajutor pentru a vă alege rochia demnă de covorul roşu din Hollywood. Veţi fi pur și simplu irezistibilă!

În rochiile de seară şi de nuntă de la Nikita Rinadi Haute Couture fiecare detaliu este bine gândit, iar fineţea stofelor şi croiala exclusivistă va lăsa o impresie de neuitat celor care vă înconjoară.

Rochii de nuntă Nikita Rinadi Haute Couture – visul oricărei domnişoare, iar ţinutele de seară de la salon sunt un must-have al oricărei garderobe.

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie