Precedenta
Companie

Colectivul de Dans "Hora Basarabiei"

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 5.00

Colectivul de Dans "Hora Basarabiei"

Adauga in favorite
Rating : 75.5

Dansul este o artă, iar noi putem face această artă parte din evenimentul Dumneavoastră!
Suntem o echipă de dansatori tineri, dar cu experiență verificată în timp, capabili să vă transforme orice sărbaătoare într-un spectacol de zile mari! Ne place activitatea noastră și vom fi bucuroși să participăm la colorarea artistică a evenimentului Dumneavoastră! Activitatea noastra se bazează pe profesionalism și originalitate, de aceea, timdem ca la orice eveniment să ne prezentăm la cel mai înalt nivel!

Nunta, cumetria, banchetul - sunt momente importante pentru Dumneavoastră. Noi aducem atmosfera festivă pe ritmurile dansurilor populare moldovenești, vă vom încădra in iureșul ritmurilor și dansurilor țigănesti din Basarabia,vom călători împreună în Orient, prin splendoarea și feminitatea dansurilor orientale, iar pentru originalitate, vom înfrumuseța evenimentul Dumneavoastră cu ineditele noastre tradiții și obiceiuri frânte din toate colțișoarele țărișoarei noastre dragi!

Evoluţia dansatorilor  va putea dărui farmec oricărei sărbători, deoarece, energia dansului îi cuprinde pe toţi oaspeţii şi ei nu mai pot sta locului. Aceasta este cheia succesului a unui eveniment de neuitat!

Apelați cu încredere, lăsați profesionalismul nostru sa va transforme sărbătoarea într-un show spectaculos!

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Printeaza cuponul MirNevest.md si primeste reducere 20%
Printeaza
Contacte
Servicii
Dansuri populare
Dansuri orientale