Precedenta
Companie

Slon de mariaj Jasmin

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Slon de mariaj Jasmin

Adauga in favorite

Salonul de nuntă Jasmin in Bălți este o lume de basm a superbelor rochii de mireasa pentru toate gusturile. În salon sunt prezentate rochii de mireasa exclusiviste, cusute chiar de meşterii salonului, care deja au reuşit să câștige pieţele din ţările CSI, dar și cele ca Germania, Iordania și altele.

Rochiile de mireasă de la salonul Jasmin se deosebesc prin individualitatea lor. Elementul distinctiv al acestora este considerată broderia, efectuată manual: broderia cu cristale, mărgele, pietre Swarovski - e o adevărată operă de artă, care va înfrumuseţa orice rochie. Rochiile sunt cusute numai din cele mai calitative stofe, cum ar fi: mătasea naturală, dantela scumpă, satin de diferite texturi, sifon sau brocart.

De asemenea, salonul prezintă colecții gata cusute a ţinutelor de nuntă ale unor mărci renumite ca: Elliana Moore, Miss Kelly, Kelly Star, Just For You, Bridal Secret şi alţii.

Pentru frumoasele mirese au fost create peste 100 de modele, de diferite croieli: voluminoase şi mulate, cu siluetă dreaptă și cea de salon, lungi și scurte - toate sunt învăluite de farmec, tandrețe și romantism. În salon este prezentată o gamă largă de ţinute pentru copii și rochii de seară, dar şi rochii pentru domnişoarele de onoare, care vor surprinde plăcut frumoasele doamne prin varietatea de culori. Toate aceste ţinute pot fi cumpărate sau închiriate.

Pentru a completa imaginea de nuntă, în salonul Jasmin sunt prezentate accesorii de nuntă cum ar fi: voaluri, mănuși, butoniere, coliere, poşete şi multe altele.

Bine ați venit la salonul de nuntă Jasmin din oraşul Bălți - în lumea a feminităţii şi a farmecului!

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Contacte