Precedenta
Companie

Salon de frumuseţe Dessange la Chisinau

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Salon de frumuseţe Dessange la Chisinau

Adauga in favorite
Rating : 60

În noiembrie, anul 2008, în Chișinău a fost deschis salonul de înfrumuseţare Dessange, unul dintre cele mai luxoase saloane din capitală, care vă permite să descoperiți pe deplin și să realizaţi în viaţă conceptul unic de frumuseţe de la creatorul și meşterul al artei de hairstyling, celebrul Jacques Dessange. În ultimii șase ani, Casa DESSANGE din Chișinău este considerată un etalon al artei de hairstyling de cel mai înalt nivel, precum și un simbol al unei viziuni moderne a luxului și stilului individual.

Maeştrii salonului DESSANGE sunt specialiști de clasă înaltă, a căror profesionalism a fost desăvârșit la şcoala pentru frizeri a lui Jacques Dessange de la Paris, totodată, ei îşi completează în mod constant arsenalul a celor mai recente tehnologii ale tunsorilor şi studiază ultimele tendințe ale modei. La ziua de azi, maeştrii salonului oferă o gamă completă de servicii: de la tunsori şi coafuri, până la ondularea chimică și o schimbare radicală de imagine. De asemenea, salonul oferă o varietate de servicii pentru îngrijirea unghiilor, o mare atenție se acordă procedurilor spa și celor cosmetice. Şi nu uităm de machiajul profesionist: cel de zi, de seara sau cel de nuntă, efectuat profesioniştii salonului, care ştiu să accentueze frumusețea și individualitatea fiecărei femei.

Imagine de nuntă de la maeştrii salonului de înfrumuseţare DESSANGE înseamnă individualitate, naturaleţe, originalitate şi eleganţă a fiecărei mirese. Este o combinație a creativităţii și improvizației, care întotdeauna duce la crearea a unei imagini uimitoare de nuntă, pe care o merită fiecare femeie.

Poziționându-se ca un salon care elogiază frumusețea feminină, echipa salonului DESSANGE tinde să realizeze imagini integrale şi armonioase: o coafură superbă, piele perfectă și machiaj impecabil. Un merit important la crearea acestei armonii îi revine produselor ai aceleaşi mărci DESSANGE, care vizează îngrijirea corpului şi a părului, care ajută la menţinerea frumuseţii naturale a femeilor.

DESSANGE – ghidul Dumneavoastră în lumea frumuseţii!

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Contacte
Servicii
Vopsirea sprâncenelor şi genelor
Vopsirea părului
Tăierea părului
Corectarea formei sprâncenelor
Alungirea unghiilor
Serviciile stilistului
Manichiură cu aparatul
Pedichiură
Manichiură clasică
Aranjări
Deplasare la domiciliu
Coafuri de nuntă
Coafuri de seară
Make-up: de zi, de seară, de nuntă
Cosmetologie & SPA
Tunsoare pentru bărbați
Aplicarea genelor false