Precedenta
Companie

IMC Market

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

IMC Market

Adauga in favorite

Reţeaua de magazine IMC Market vă oferă o varietate vastă de produse de cofetărie, la cele mai dulci prețuri. Sortimentul bogat de torturi pentru diverse ceremonii, prăjituri delicioase, colaci proaspeţi, plăcinte rumene şi alte produse de patiserie, la prețuri accesibile, vă vor bucura pe dumneavoastră şi oaspeţii dumneavoastră. Noi încercăm să punem suflet în bucatele noastre, de aceea sunt atât de gustoase. Având o experienţă bogată, vom transforma masa dumneavoastră într-o mândrie adevărată.

Chiar şi cele mai mici comenzi, le efectuăm cu mare grijă, pentru că fiecare client merită tot ce e mai bun.

Toate produsele noastre culinare au un design culinar unic și gust nemaipomenit. Pregătite doar din ingrediente proaspete şi de cea mai buna calitate, produsele noastre culinare sunt o adevărată capodoperă a gustului. Gustaţi măcar o bucăţică din tortul nostru şi vă veţi îndrăgosti de el din prima clipă. Şi nu sunt doar cuvinte! Am câştigat încrederea a sute de clienți, iar venind la noi o dată, veţi deveni clientul nostru fidel pentru mult timp.
Produsele de cofetărie de la IMC Market – сu noi, orice sărbătoare va fi dulce!

Comandaţi tortul de nuntă de la IMC Market, sunând la numărul de telefon (022) 83 52 45 sau puteţi veni personal la adresa str. I. Creangă, 78.

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie