Precedenta
Companie

Salon de frumusețe Vis

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Salon de frumusețe Vis

Adauga in favorite

Salonul de înfrumuseţare Vis şi-a deschis uşile special pentru Dumneavoastră, ca să vă menţină frumuseţea şi să vă facă mai frumoasă, într-un mod profesionist. Scopul lui principal este de a accentua şi de a găsi frumuseţea fiecărui client, dar, totodată, să vă însănătoşească trupul, spiritul şi starea emoţională.

Salonul Vis vă oferă o diversitate de servicii, de la machiajul de zi până la crearea coafurilor exclusiviste.Coafurile de nuntă pentru orice gust şi de orice complexitate, care se vor potrivi la orice model de rochie şipentru orice lungime de păr. Maeştrii în make up ai salonului vă garantează un machiaj de nuntă impecabil,care va accentua calităţile Dumneavoastră, creând o imagine excepţională a miresei.

Multitudinea de proceduri cosmetice oferite de salon, vă vor pregăti pentru această zi importantă din viaţaDumneavoastră. Maeştri salonului au o abordare individuală faţă de fiecare mireasă, de acea, fiţi sigure că înziua nunţii, veţi arăta splendid!

Salonul de înfrumuseţare Vis se află în centrul Chişinăului deja de câţiva ani. O deservire decea mai înaltă calitate, preţuri accesibile şi profesionalismul maeştrilor au câştigat încrederea multor clienţi.

Una din cele mai importante avantaje ale salonului este perfecţionarea continuă a artei de a crea frumuseţea Dumneavoastră. În salonul Vis se crează acea atmosferă, în care procesul de transformare devine nu doar interesant, dar şi plăcut. Această atmosferă le oferă clienţilor încrederea în sine şi relaxare. Personalulsalonului Vis sunt specialişti calificaţi, care vă vor ajuta să vă simţiţi confortabil şi degajat.

În salonul Vis veţi găsi tot de ce aveţi nevoie ca să deveniţi mai frumoasă şi sănătoasă. Aici veţi avea parte de un spectru larg de servicii. De exemplu, salonul Vis oferă serviciul gratuit de examinare a structurii firului de păr şi a rădăcinilor. Fiecare doritor poate veni la salon şi să verifice starea părului său, iar la dorinţă, specialiştii salonului vă vor ajuta să recăpătaţi sănătatea şi frumuseţea părului Dumneavoastră.

Pentru procedurile cosmetice din salonul Vis se folosesc doar produsele cosmetice profesioniste ale brandurilor europene ca: Mary Cohr, Anna Lotan, Juliette Armand, Martinex Group şi Ericson Laboratoire. Pentru îngrijirea părului, de asemenea, se folosesc produse cosmetice de cea mai înaltă calitate a renumitelor branduri din Europa. Salonul Vis lucrează cu brandul din Germania - Alcina. Aceste produse cosmetice sunt pe piaţă de peste 100 de ani şi se folosesc în cele mai bune saloane de înfrumuseţare din Germania, Europa, iar acum şi în Moldova, şi produsele cosmetice din Marea Britanie - label.m, considerat unul din liderii în domeniul produselor cosmetice pentru styling şi îngrijirea părului.

Salonul de înfrumuseţare Vis este echipat cu propriul său „soare” – solariu. Aici vă aşteaptă un bronz frumos şi sănătos.

Salonul de înfrumuseţare Vis este locul unde visele devin realitate!




Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie