Precedenta
Companie

Parada de Aur VP

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Parada de Aur VP

Adauga in favorite
Rating : 52

Bijuteriile sunt o tentaţie în faţa căreia nici o femeie nu poate rezista!

“Parada de Aur VP” este o reţea de magazine de bijuterii, bine-cunoscute în tot oraşul.
“Parada de Aur VP” propune în gama sa de produse articole de giuvaergerie de la producători cu renume mondial. Numai în reţeaua noastră de magazine puteţi găsi aşa mărci celebre ca: “Marco Giovanni”, “Ganezzi”, “Italgold”, “Italsilver” şi “Italdiamond”, iar înregistrarea în Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI ) certifică acest fapt. Datorită brandurilor cu renume compania “Parada de Aur VP” se bucură de vânzări mari. Toate produsele au fost supuse controlului de calitate al Camerei de Stat pentru Supravegherea Marcării şi au o marcare corespunzătoare.

Verighetele şi colecţiile de produse de giuvaergerie, pe care le puteţi găsi în reţele de magazine, sunt bijuterii extraordinar de frumoase, realizate din aur şi argint cu pietre semipreţioase.

Fiecare sezon înseamnă o colecţie nouă cu o mie de modele din metale preţioase şi pietre. Compania “Parada de Aur VP” mereu urmăreşte tendinţe noi şi dorinţele cumpărătorilor, iată de ce la noi întotdeauna puteţi găsi ceva nou şi interesant.

Consultanţii în reţeaua de magazine“Parada de Aur VP” sunt nişte profesionişti adevăraţi, foarteamabili şi binevoitori, ei vă vor face cunoştinţă cu toate noutăţile în lumea modei de bijuterii.

“Parada de Aur VP” este o companie care oferă cele mai frumoase articole de giuvaergerie, printre care pot fi găsite produse pentru orice gust chiar şi cel mai exigent.

Invităm pe toţi tineri căsătoriţi să cumpere verighete în reţeaua de magazine de giuvaergerie “Parada de Aur VP” din Chişinău.

Afla mai mult

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie