Precedenta
Companie

Restaurant "Prestige"

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Restaurant "Prestige"

Adauga in favorite
Volum:
0 чел.
Pret:
0 Lei


Restaurantul Prestige
este o combinaţie unică între un stil sofisticat pentru organizarea unui eveniment important şi o atmosferă relaxantă şi uşoară pentru o petrecere plăcută în timpul zilei sau serii. Având un design confortabil, elegant, inspirat de şicul francez, acest restaurant a fost conceput pentru a fi locul perfect pentru organizarea unei nunţi sau altor evenimente importante.

Avantajul principal al restaurantului Prestige constă nu numai într-o atmosferă caldă şi luminoasă, dar şi într-un meniu bine elaborat de către adevăraţi profesionişti. Aici fiecare vizitator are posibilitatea de a se bucura de mâncăruri gustoase din bucătăria franceză, europeană şi moldovenească, preparate conform tradiţiilor şi decorate astfel încât provoacă o plăcere estetică. Datorită utilizării produselor BIO meniul este nu numai divers dar şi incredibil de folositor, iar modul unic de preparare a cărnii cu adaos de băuturi alcoolice va impresiona chiar şi pe cei mai exigenţi gurmanzi.

Deservirea excelentă, meniul extins şi atmosfera excelentă vor transforma o nuntă cu mulţi invitaţi sau o nuntă petrecută în cercul celor mai apropiaţi, precum şi o seară romantică într-un eveniment cu adevărat special. Iar atmosfera relaxantă în Lounge Café Prestige, unde seara se desfăşoară programe de divertisment destul de interesante, este perfectă pentru organizarea unei petreceri vesele de burlaci sau burlăciţe.

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie