Precedenta
Companie

Restaurant Nistru în Bălţi

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Restaurant Nistru în Bălţi

Adauga in favorite
Volum:
200 чел.
Pret:
0 Lei

Restaurantul „Nistru” este situat în inima oraşului Bălţi. Un design exterior original şi celinterior unic creează o atmosferă plăcută de confort. Restaurantul dispune de săli de banchet pentru 200, 150 şi 20 de persoane, unde dumneavoastră puteţi să petreceţi evenimente frumoase aşa ca nunţi, cumătrii, aniversări şi zile de naştere, precum şi sărbători de familie.

Deschis încă în anul 1952, restaurantul „Nistru” are istorie şi tradiţii bogate, deservirea clienţilor la nivel înalt şi bucătărie rafinată. Personalul restaurantului are experienţă îndeservirea nunţilor şi sărbătorilor mari, precum şi a diferitor evenimente de afaceri. În diferite perioade, restaurantul nostru a fost vizitat de înalţi oficiali de stat, artişti şi interpreţi celebri, precum şi de cetăţeni de onoare ai ţării.

Pe parcursul istoriei restaurantul „Nistru” a fost gazda unui număr mare de nunţi grandioase, la care au fost invitaţi oaspeţi nu numai din Republica Moldova dar şi din România, Germania, Italia, Franţa, Portugalia şi chiar Costa Rica.

Atunci când planificaţi o sărbătoare, vă rugăm să ne contactaţi şi evenimentul dumneavoastră va fi organizat la cel mai înalt nivel profesional şi va lasă doar impresii de neuitat.

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Contacte
Servicii
Bucătărie națională
Parcare