Precedenta
Companie

"Doctor Lica"

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Salon Doctor Lica - Lumea frumuseții și armonie !

Dragi femei, lăsați pe un pic toate treburile casnice într-o parte și acordați - vă timp personal . În salonul Doctor Lica puteți face machiaj de seară sau machiaj de mireasă, să vă actualizați coafura, și să obțineți sfaturi de la stilist pentru îngrijirea părului. Salonul a avut grijă de procedură de depilare cu ceară de înaltă calitate, care face ca picioarele să fie catifelate până la 3 săptămâni.

În centrul puteți obține sfaturi de la cosmetolog, dermatolog, trihologist, să vă faceți cunoștință cu tehnologii inovatoare a industriei de înfrumusețare .

În salonul Doctor Lica se folosește cele mai noi metode de îngrijire a pielii și a corpului folosind Skin role, tehnicile și produsele cosmetice israeliene de înaltă calitate Skin . De asemenea , atenției dvs. se propune cosmetologia estetică , care include mezoterapie , contur plastic, lifting cu fir , mărirea și corecția formei buzelor .

Pentru cei care doresc să fie răsfățați, salonul oferă programul - SPA. Procedurile permit să vă plonjați într-o stare de relaxare și pace, și să uitați de agitația urbană . Lumânări pentru urechi Hoppy - este una dintre noile proceduri, care s-ar potrivi fanilor filosofie de Est și de aromoterapie .

Vizitând Salonul Doctor Lica veți simți revitalizată, ușoară și plină de puteri pentru noi realizări .

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie