Precedenta
Companie

Complexul hotelier Prezident

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Complexul hotelier Prezident

Adauga in favorite
Volum:
150 чел.
Pret:
0 Lei

Complexul hotelier Prezident – este un local deosebit, în care puteţi nu doar să vă opriţi. Acest hotel de cinci stele, care dispune de un spectru larg de servicii şi distracţii, ajutînd pe cei veniţi în Chişinău să facă cunoştinţă cu cultura naţională şi arta adevărată a vinului.

Hotelul dispune de multe locuri de cazare, care combină trăsături clasice sofisticate şi confortul maxim al stilului modern. Un pat mare şi foarte moale, design-ul rafinat al pereţilor şi soluţii de iluminare fac ca acest loc să fie ideal pentru o noapte de nuntă de neuitat sau o sesiune foto interesantă şi neobişnuită.

Restaurantul Prezident – este un loc ideal pentru o nuntă de lux. Sala este preconizată pentru 150 de persoane. Pereţii cu un desen sofisticat, mese pentru oaspeţi şi o masă principală pentru eroii serii, podeau strălucitoare şi multă lumină, toate acestea creează o atmosferă de neuitat a festivităţii.

Pentru o nuntă în stil european există o terasă mare, alături de care se află un bazin. Un altar decorat în stil romantic, pentru oficierea solemnă a căsătoriei, masa de fourchette - aici este posibilă realizarea celei mai neobişnuite imaginaţii. O seară fierbinte lîngă o piscină adîncă cu focuri de artificii extraordinare sau o petrecere în sînul familiei cu muzica live– terasa este deschisă pentru o sărbătoare de vis pentru două inimi ce se iubesc.

Complexul hotelier Prezident – locul unde puteţi să atingeţi istoria cu mîna şi să pătrundeţi în lumea tradiţiilor moldoveneşti. Crama este un restaurant care mai degrabă poate fi numit inima sau tezaurul sufletului naţional. Un interior uimitor în care domină piatră naturală, lemn, unde se află butoaie cu cel mai bun vin, covoare, ştergare şi desigur bucate naţionale.

Pe terenul de fotbal sau cortul de tenis, echipate modern, fiecare persoană se simte un adevărat sportiv. Iar saunele perfecte, decorate în stil japonez rafinat şi persan inigmatic-oriental, vă oferă posibilitatea să pătrundeţi în lumea plăcerii pentru relaxarea sufletului şi corpului.

Prezident – nu este doar un simplu hotel. Este un univers deosebit, creat pentru cei care doresc să-şi transforme visele în realitate.

 
Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie