Precedenta
Companie

Shop.moldovenii.md

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Shop.moldovenii.md

Adauga in favorite
Rating : 33

Shop.moldovenii.md este primul magazin online din Republica Moldova ce propune obiecte în stil național confecționate manual.

Magazinul Shop.moldovenii.md oferă mărfuri interesante nu doar prin faptul că sunt executate manual, dar și pentru că reprezintă valorile și tradițiile naționale. Întregul asortiment îl constituie obiectele create în zilele noastre, dar care reflectă istoria neamului.

Creația reprezintă cultura poporului. Costumele naționale, vasele din lut, vesela din lemn de o frumusețe uimitoare, covoare, broderii – toate acestea au fost cîndva inventate de strămoșii noștri, dar pot face parte din viața noastră și astăzi. Toate mărfurile prezentate în magazin sunt confecționate doar manual. Magazinul colaborează nemijlocit cu meșteșugarii, viața cărora este o artă continuă. Aici fiecare poate găsi pentru el un lucru inedit, care va deveni bijuteria casei sau un cadou superb.

Meșterii vor putea crea modele unice de ghivece, vase, ustensile, cămași brodate pentru femei și bărbați, fețele de masă și șervețele, instrumente muzicale și chiar obiecte de mobilier și interior ținînd cont de doleanțele voastre individuale în materie de culoare, mărime și alte detalii.

Scopul principal pe care și-l propune magazinul online Shop.moldovenii.md este promovarea artei naționale. Toate obiectele expuse aici sunt executate cu zel și sîrguință și se disting prin ornamente și motive populare unice, ce redau cu exactitate tradițiile și obiceiurile neamului, spiritul istoriei naționale.

Calitatea ireproșabilă este marca magazinului. Este un magazin al celor care știu să aprecieze cultura populară și creația manuală.

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Contacte