Precedenta
Companie

Casa Mamei

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Casa Mamei

Adauga in favorite
Volum:
150 чел.
Pret:
0 Lei


Te pregatești de nuntă, unul dintre cele mai importante evenimente din viața ta? Ești în căutarea unei săli de banchet frumoase? Casa Mamei - restaurantul unde vă puteți organiza nunta visurilor Dvs.

Restaurantul Casa Mamei este situat convenabil, în centrul orașului, astfel încât îl pot găsi cu ușurință oaspeții veniți din alte orașe. Casa Mamei are două săli de bal, una dintre care este decorată în stil tradițional moldovenesc, cealaltă – în stil european.

Sala confortabilă în stil moldovnesc găzduiește până la 50 de persoane și este perfectă pentru nunți mici, petreceri și party burlacelor . Dacă doriți să aveți o nuntă traditională cu o mulțime de oaspeți, alegeți sala europeană, care poate găzdui până la 150 de persoane. Locuri ajung pentru toată lumea: muzicieni, iubitori de banchete, și desigur dansatori.

Fiți siguri, oaspeții Dvs. vor aprecia ospitalitatea restaurantului Casa Mamei!

Un alt avantaj incontestabil al restaurantului este personalul politicos și profesional. Atunci când decideți să organizați sărbătoarea în Casa Mamei, veți obține o garanție că totul va fi perfect, felurile de bucate vor fi servite la timp, oaspeții nu vor rămâne fără atenție, iar Dvs. nu vă veți sustrage din cauza momentelor organizatorice și veți putea să vă bucurați pe deplin de sărbătoare.

Plăcut este și faptul că restaurantul oferă servicii de înaltă calitate la prețuri accesibile.

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Contacte