Precedenta
Companie

Platinum JND

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Platinum JND

Adauga in favorite
Volum:
250 чел.
Pret:
0 Lei
Complexul “Platinum JND” s-a deschis în 2011, dar, în decursul acestui scurt timp, s-a afirmat și a reușit să fie îndrăgit de locuitorii capitalei. Complexul “Platinum JND” include un hotel, unde puteți petrece prima seară nupţială de neuitat, un restaurant și trei săli de banchet, printre care, la sigur, veţi găsi acea sală, care satisface cerinţele dumneavoastră şi se potriveşte stilului nunţii.

Bucătăria restaurantului se caracterizează prin rafinament şi diversitate. Gama mare de bucate din bucătăria națională și europeană, colecția bogată de vinuri și băuturi internaționale renumite va impresiona chiar și cel mai exigent gurmand. Bucatele preparate de bucătarii-șefi profesioniști ai complexului vor adăuga valoare sărbătorii d-stră, desfăşurată în “Platinum JND”.

Sălile de banchet ale restaurantului “Platinum”, care găzduiesc de la 50 la 250 de persoane, sunt decorate cu gust și se deosebesc prin funcționalitate și confort. Aici, veţi putea organiza orice sărbătoare - de la o mică petrecere între prieteni pînă la o nuntă luxoasă.

Și fiecare eveniment la “Platinum JND” va fi original și de neuitat.
Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie