Precedenta
Companie

Agenția de mariaj «Айлавью»

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 5.00

Agenția de mariaj «Айлавью»

Adauga in favorite
Rating : 171

Dacă visaţi, ca nunta voastră să fie cu adevărat stilată, luminoasă şi deosebită de alte milioane de nunţi, dacă vă place să vă aflaţi în centrul atenției și doriți ca sărbătoarea voastră să vă producă o impresie de neuitat vouă şi invitaţilor, agenția de mariaj "I love you" vă va ajuta să faceţi sărbătoarea dvs.perfectă!

Noi creăm un stil de nuntă irepetabil și unit printr-o idee comună, completat cu accesorii exclusiviste realizate manual, soluții originale de design și floristică rafinată. Adorăm nunţile stilate, gîndite pînă la mici detalii! Mereu abordăm creativ și individual oformarea fiecărei nunţi.

Clienţii noştri sunt cupluri moderne de succes, cu bun gust, care doresc să-şi vadă nunta stilată după modelul european, realizată într-o anumită gamă de culori și frumoasă, ca în filmele romantice. Avem o mulțime de idei, cu care ne vom împărtăși cu plăcere. Vă dorim o pregătire plăcuta de nuntă.

Sunt în așteptarea vizitei tale în oficiul comfortabil al agenţiei "I love you", pe bul. Dacia 53/4, unde vom putea vorbi despre ziua ta cea mai importantă, la o ceașcă de cafea.
Dacă îţi doreşti o nuntă cu adevărat fabuloasă, apelează la 068-358-358 și eu îţi voi povesti TOTUL ...
De asemenea, vizualizează şi site-ul meu www.loveyou.md, vei vedea o mulțime de idei interesante.
Cu respect, Cristina Podornicova.

 

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie