Precedenta
Companie

Diamond Design Fashions

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Diamond Design Fashions

Adauga in favorite

Salonul “Diamond Design Fashions” oferă închiriere și vînzare de ţinute de seară și rochii de mireasă de la cei mai renumiţi designeri din lume, designeri, care îmbracă vedete de la Hollywood și participante la concursuri de frumuseţe din toată lumea. Noi garantăm cele mai rezonabile prețuri, și, desigur, doar rochii originale, care vin direct de la fiecare designer.

Aproape toți cei care ne vizitează, ne rămîn alături, și, desigur, ne recomandă prietenilor și cunoscuților. Acesta este principalul nostru avantaj competitiv, la care se ajunge datorită profesionalismului în toate, pînă la ultimul detaliu, plus munca cu depunerea sufletului, atenției și grijii.

După toate, mîndria noastră specială o constituie clienții noștri minunaţi!

Stilistul nostru lucrează individual cu fiecare client. Noi nu doar vindem haine, ci vindem "imagini". Munca asupra imaginii durează pînă cînd devenim 100% convinşi, că toate avantajele frumuseții naturale a clientului sunt scoase în evidenţă, iar dezavantajele, dacă sunt, sunt ascunse sau transformate în avantaje. Sarcina noastră este de a primi un rezultat final, și, astfel, un feedback pozitiv, adică aprecierea persoanelor, care vor vedea lucrul nostru din exterior.

Rămîneți mereu frumoase!

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie