Precedenta
Companie

Colibri

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0


Pregătindu-se de nuntă, viitorii tineri căsătoriţi aleg totul, ce este cel mai bun, pentru ceremonia lor. Perfect trebuie să fie nu doar sala de banchet și scenariul sărbătorii, ci şi bucatele. Tradiţional, o atenție deosebită se acordă tortului de nuntă, care este unul din simbolurile ceremoniei.

Mai mult de 15 ani, confetăria “COLIBRI” produce torturi şi prăjituri şi, pe bună dreptate, este unul dintre cei mai importanţi producatori de produse de cofetărie, în Moldova.

Gama de produse ale confetăriei cuprinde mai mult de 100 de articole de torturi și prăjituri- un paradis pentru iubitorii de dulciuri. Reţetele tradiționale și exclusive de torturi, împreună cu fantezia cofetarilor înalt-calificaţi, permit să fie prezentată atenţiei D-stră gama completă de produse de cofetărie.

Cofetarii de la “COLIBRI” sunt profesioniști de cea mai înaltă calificare, care participă constant la stagiuri, îmbunătățesc calitatea producţiei şi sunt gata să ofere clienților adevărate opere de artă.

Tortul comandat poate avea orice dimensiune şi forma şi poate fi decorat și oformat în conformitate cu viitoarea ceremonie. Suntem întotdeauna gata să vă oferim un design de tort neobișnuit, o formă şi conţinut unic.

Mai mult decît atît, veți putea să luaţi parte la producerea tortului dvs.: să selectați ingredientele, să inventaţi design-ul și să vă exprimaţi toate dorințele.

Tortul de nuntă de la confetăria “COLIBRI” va deveni o adevărată sărbătoare a gustului pentru D-stră şi invitaţi.

Compania “COLIBRI” furnizeaza produsele sale celor mai mari magazine ai capitalei, barurilor, restaurantelor, persoanelor fizice și agenți economici.

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie