Precedenta
Companie

ViviSpa

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

ViviSpa

Adauga in favorite
Rating : 75.5

Salonul “VIVI SPA” este locul perfect pentru a vă relaxa cu beneficii pentru sănătate. Serviciile oferite de salon combină plăcerea şi frumuseţea. Unul dintre cele mai populare servicii ale salonului - tratamentele în baia turcească - este de demult pe placul iubitoarelor de modă din Moldova. Serviciul plăcut nu doar relaxează, dar, de asemenea, şi însănătoşeşte și întinerește corpul. Tratamentele în hamam includ exfoliere, săpuneală, masaj și înot în piscină.

Pe lîngă baia turcească, “VIVI SPA” oferă clienților săi o gamă largă de masaje (aromatic, uleios, suedez). De asemenea, vizitatorii salonului vor beneficia de masaj mecanic, realizat cu cele mai noi echipamente profesionale.

Împachetare, depilare, cosmetologie şi cosmetologie mecanică, terapie cu ultrasunete - aceasta este lista nici pe departe completă a serviciilor oferite de “VIVI SPA”. Salonul dispune, de asemenea de o Aqua Zona (baie turcească, piscină, sală de ceai) - locul perfect pentru a vă relaxa în compania unor prieteni apropiați.

Abordarea individuală a fiecărui client este o caracteristică distinctivă importantă a salonului, specialiştii căruia au creat cîteva SPA-programe, dintre care fiecare client va putea să găsească ceea ce se potriveşte anume pentru el.

Complexele SPA pentru cupluri sunt o idee perfectă pentru o celebrare în doi. De asemenea, există un set de servicii pentru femeile gravide și mamele tinere. În plus, există mai multe programe de SPA-pentru mirese pentru a vă ajuta să vă aduceţi corpul în formă înainte de nuntă, pentru a vă odihni înainte de această zi dificilă sau pentru a serba o petrecere veselă a burlăciţelor, de care D-stră şi prietenele dvs.vă veţi aduce aminte mult timp.

Vizitînd salonul de frumusețe “VIVI SPA”, obțineţi şansa perfectă de a vă relaxa pe deplin, de a petrece bine timpul şi de a vă simţi mai bine!

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Contacte
Servicii
Piling turcesc cu masaj de spuma
Programe anticelulitice
Peeling
Masaj facial
Curățare facială
Cosmetologie facială
LPG masaj
Lifting
Remodelarea ovalului feței
Hamam (baie turceasca)
Epilare
Shugaring
Depilare
Terapie fără injectare
Terapia cu ultrasunete pentru față şi corp
Împachetări
Miostimularea corporală