Precedenta
Companie

Limovip

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Limovip

Adauga in favorite

Închirierea limuzinelor de la compania „Limovip” - un lux demn de D-stră!

Nunta - este cel mai important eveniment în viața unui cuplu îndrăgostit, începutul unei noi etape fericite și lungi ale vieții. Mirele și mireasa doresc, ca aceasta zi să fie deosebită din viața lor, deoarece o visau încă din adolescență. În ziua nunții orice mărunțiș are importanță, e necesar ca totul să fie bine gîndit: începînd cu buchetul și rochia miresei, butonierul și costumul mirelui și terminând cu meniul din restaurant, și desigur, limuzina de nuntă! Ce nuntă poate fi fară acompaniment elegant?

S-ar potrivi unei nunți trăsura de nuntă sau limuzină eleganta, oferită de compania «Limovip». Automobilele, care fac parte din clasa Vip, vor face sărbătoarea dumneavoastră irepetabilă și unică. Trenul limuzinelor de nuntă – este simbolul principal al sărbătorii. Compania «Limovip» oferă organizarea și amenajarea transportului pentru sărbătoarea dumneavoastră. Acum aveți posibilitatea, în Chișinău să faceți comandă sau să arendați în parcul nostru de limuzine pentru nuntă :

- Chrysler 300 C -este modelul clasic de rafinament și glamour. Lungimea acestei limuzine este de zece metri. Această maşină este de culoare bej. A fost lansat în anul 2009. Dispune de 12 locuri. Într-un interior din piele, vi se oferă un bar cu lumini, TV, pahare de şampanie, muzică plăcută și o atmosferă confortabilă.

- Ford Excursion - modelul original, și super-modern de limuzină. Această maşină este de culoare albă, cu o lungime de 12 metri. Dumneavoastră şi invitaţii dumneavoastră se vor îndrăgosti de acest automobil de la prima vedere, pentru că este neobișnuit și fermecător. Dispune de până la 24 de locuri. În salon vi se oferă un bar cu lumini, TV, muzica plăcută, cupe de șampanie și o mulțime de emoții pozitive.

Un alt avantaj al serviciului nostru - este salonul. Dacă doriți ca toți invitații să meargă cu dumneavoastră la înregistrare, putem îndeplini cu ușurință visul dumneavoastră. Cel mai spațios salon de limuzină pentru o nuntă este conceput pentru 24 de persoane. Porniți muzica, turnați șampanie și ascultați felicitări într-un cerc de prieteni apropiați.

Infiniti QX56 (Infiniti QX56) - o alegere excelentă pentru cei care doresc să se căsătorească într-un mare fel! Mașina lansată în 2009, lungimea sa este de 12 de metri. Salonul are 20 de locuri. Pentru o bună atmosferă la dispoziția dumneavoastră este un bar,Camin cu lemne artificiale,Lazere, 5 televizoare, muzică plăcută și o atmosferă de lux!

Limuzina noastră spațioasă va avea grijă și de rochiile mireselor. În salon perfect o să încapă și nu va avea de suferit rochiile de sărbătoare.

Serviciul de limuzine- după dorință, pot include și decorul. Suntem fericiți pentru a decora automobilul de nuntă, cu panglici colorate, fundite, flori proaspete și alte accesorii de nuntă. Dacă vă decideți la un astfel de pas important în viața dumneavoastră, faceți și pe al doilea - introduceți numărul de telefon al companiei «Limovip».

Vom face totul posibilul, ca pașii dumneavoastră să fie ușori și fără griji!

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Printeaza cuponul MirNevest.md si primeste reducere 10
Printeaza
Contacte