Precedenta
Companie

Travel Agency "Corina"

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Travel Agency "Corina"

Adauga in favorite

Agenția de turism“Corina”activează pe piața de turism din Republica Moldova deja de 20 ani și echipa sa cunoaște totul despre odihna perfectă.

O lună de miere romantică
, o odihnă liniștită cu familia sau o vacanță veselă cu prietenii - orice călătorie organizată de agenția de turism „Corina” va deveni unul din momentele plăcute și de neuitat din viața D-stră.

Personalul profesionist și accesul la cele mai recente sisteme de rezervări fac ca agenția“Corina” să fie una dintrecele mai importante agenții de turism din Republica Moldova.

Despre seriozitatea si profesionalismul personalului agenției de turism vorbesc numeroasele premii internaționale: Arca de Aur a Europei (pentru tendința constantă spre perfecţiune), Premiul Internaţional de Platină şi Grand Prix Mercuriu de Aur acasă.


Clienților li se propun călătorii în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii la prețuri rezonabile. Fiecare poate alege ceea ce îi este mai aproape de suflet, fie că este vorba de o stațiune de iarnă din țara vecină, România sau de o vacanță fierbinte pe plajă în Cuba romantică. În plus, aveți posibilitatea să utilizați serviciile agenției pentru organizarea călătoriilor de afaceri, de agrement și tratament, de studii în străinătate.

Agenția de turism“Corina” este garanția odihnei D-stră perfecte!

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie