Precedenta
Companie

"Eliza"

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

"Eliza"

Adauga in favorite
Volum:
150 чел.
Pret:
0 Lei

Cafeneaua «Eliza» poate deveni acel local perfect, unde puteți serba o nuntă sau un botez vesel și cu stil, puteți petrece interesant o petrecere corporativă sau pur și simplu să vă bucurați de o cină delicioasă într-o atmosferă confortabilă. Personalul atent, mare diversitate de bucate din bucătăria moldovenească și cea europeană, săli confortabile - toate acestea vor face odihna plăcută și vă vor face să reveniți din nou la restaurantul nostru.

Sala de banchet poate găzdui pînă la 150 de persoane. Ea este echipată cu un ecran mare, care poate fi util la organizarea ceremoniilor. Ringul de dans, echipat cu proiectoare multicolore, se află separat de sala de festivități. De asemenea, cafeneaua are o terasă, cu o capacitate de pînă la 40 de persoane. În plus, la terasă există o zonă specială pentru fumători, accesul la care este posibil direct din ringul de dans.

Este de menționat faptul, că restaurantul are o cameră pentru depozitarea cadourilor, iar pe ringul de dans poate fi instalată o masă cu fructe, dulciuri și băuturi pentru oaspeți.

Dacă nu ați reușit să găsiți un fotograf, cameraman, moderator, dansatori, muzicieni sau DJ - nu vă faceți griji. În cafeneaua «Eliza» activează moderatori profesioniști, care vor face sărbătoarea D-stră de neuitat! Este plăcut și faptul, că nu sunteți obligați să plătiți suplimentar pentru meniu, chirie, decorarea sălii sau utilizarea terasei.

«Eliza» este locul, unde veți petrece seri minunate și sărbători vesele și de neuitat!

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie