Precedenta
Companie

Restaurant "Cvin"

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Restaurant "Cvin"

Adauga in favorite
Volum:
0 чел.
Pret:
0 Lei

Restaurantul “Cvin”este localul potrivit pentru a petrece sărbătorile importante din viața d-stră. Personalul restaurantului nostru reunește o largă experiență în organizarea evenimentelor, de aceea fiți siguri: sărbătoarea d-stră în restaurantul "Cvin" se va petrece ideal!


O surpriză plăcută pentru tineri poate deveni ceremonia căsătoriei, organizată chiar în sala restaurantului. O nuntă frumoasă și neobișnuită în sala restaurantului "Cvin" vi se va memoriza d-stră și oaspeților pentru mulți ani! De asemenea, suntem gata să vă ajutăm cu alegerea moderatorului și DJ-ului, să vă oferim sugestii referitor la elaborarea programului de nuntă și să vă dezvăluim secretele oformării originale a sălii ceremoniei.


În cazul sărbătoririi nunților, în plus echipăm odăi speciale pentru odihna tinerilor căsătoriți și pentru depozitarea cadourilor. În așa fel, în una din zilele cele mai importante din viața d-stră, nimic nu vă va afecta sărbătoarea. Sala de banchete a restaurantului "Cvin" vă va surprinde plăcut prin design-ul său. Verdeața abundentă și havuzul murmurător vor crea un ambient de liniște și confort, iar foișoarele franceze confortabile, decorate cu gust vor deveni cel mai potrivit loc pentru o întâlnire romantică sau o conversație privată.

Restaurantul "Grand Cvin" este considerat pe bună dreptate cel mai rafinat si solemn local pentru petrecerea nunților, unde totul este gîndit pîna la cel mai mic detaliu. Doar la noi, veți pătrunde intr-o atmosferă de interior elegant, dispoziție de sărbătoare, deservire excelentă și lux!


Restaurantele "Cvin" și "Grand Cvin" – personal amabil, manageri profesioniști, bucătari iscusiți și designeri talentați. Sarcina noastră este de a vă face odihna plăcută și de neuitat!

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Contacte