Precedenta
Companie

Franzeluţa

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Franzeluţa

Adauga in favorite

Compania “Franzeluța” este cunoscută prin produsele sale delicioase nu doar în Republica Moldova, ci și peste hotarele ei. Excelentele produse de patiserie de marca “Franzeluța” sunt apreciate în Germania, Italia, Spania, Bulgaria, România și alte țări europene.

Torturile de la “Franzeluța” ne uimesc cu gustul său original si designul interesant. De exemplu, puteți comanda un tort-fotografie. Cele mai recente tehnologii de producere ale dulciurilor permit coacerea torturilor cu orice imagine -fie că este vorba de o felicitare amuzantă sau o fotografie emoționantă a familiei.

Dacă aveți idei mai tradiționale despre dulciurile festive, atunci puteți selecta unul dintre torturile “Franzeluța” de nuntă, aniversare sau pentru copii, care sunt deja pregătite, sau puteți comanda torturi, făcute după designul dumneavoastră. La fel, puteți comanda colaci frumoși și delicioși.


Torturile “Franzeluța” sunt adevărate opere de artă, adevărate miracole de sărbătoare, care vor transforma evenimentul dumneavoastră în ceva plăcut și de neuitat.

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie