Precedenta
Companie

Vila Nouă

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 5.00

Vila Nouă

Adauga in favorite
Volum:
150 чел.
Pret:
0 Lei

Restaurantul Vila Nouă - o combinație unică de experiență și atenție la detalii.

Stilat și elegant, restaurantul Vila Nouă este perfect pentru a sărbători cele mai importante evenimente de familie. Fiecare eveniment, petrecut în timp de 12 ani în pereții restaurantului, este într-adevăr unic.

Ușile noastre sunt deschise pentru sărbători de familie: nunți, botezuri, zile de naștere ale adulților și copiilor, precum și pentru evenimente de cameră cu un număr mic de vizitatori: baluri de absolvire, pauze de cafea, bancheturi, mese de afacere și conferințe.

Restaurantul oferă clienților una dintre cele trei săli autonome. Prima sală pentru 150 de persoane, perfectă pentru un banchet de nuntă. În a doua confortabil se pot găzdui până la 90 de persoane, iar a treilea este situată la primul etaj, aceasta vă permite organizarea unui mic eveniment pentru 50 de persoane.

Sălile sunt decorate stilat și elegant. La fiecare etaj există un dressing, hol sau terasă. Oaspeții nu se vor întâlni unii cu alţii, chiar și atunci când în restaurant se vor desfasura concomitent doua evenimente. Un sistem de ventilație puternic creează un mediu confortabil în interiorul restaurantului, iar în exterior pentru confortul oaspeților este o parcare.

În lunile mai calde, oaspeții pot petrece timpul în una din cele două terase în aer liber. Ele sunt perfecte pentru organizarea ceremoniei romantice de nuntă, întâlnirea oaspeților, sau un bufet festiv. Pentru oaspeții mici, este un loc de joacă, unde ei se pot distra.

Timp de 12 ani de activitate, succesul restaurantului Vila Nouă se bazează pe profesionalismul și responsabilitatea atât a managerilor, cât și a întregului personal. Profesionalismul echipei noastre și dorința de a asculta fiecare client, ne permite să satisfacem chiar și cele mai curajoase dorințele ale oaspeților. Câștigarea încrederii clienților - una dintre cele mai importante principii ale muncii noastre.

Meniul restaurantului - este unul dintre punctele noastre forte. Restaurantul Vila Nouă este renumit pentru bucătăria sa delicioasă, care combină perfect bucătăria tradițională și europeană (italiană și franceză).

Folosirea doar celor mai proaspete produse, de înaltă calitate, de la furnizori de încredere - o regulă strictă! În rețetele noastre, noi nu folosim nici potențatori de gust şi nici concentrate pulbere. Toate bucatele sunt preparate chiar înainte de eveniment, acest lucru se aplică și la sărbătorile mari și la banchetele mici. Lucrând permanent asupra rețetelor, noi putem propune clienților noștri bucatele de firmă a restaurantului și surprize culinare plăcute.

Voi ne încredinţaţi nouă organizarea celor mai importante evenimente din viața Dumneavoastră. Apreciem aceasta! Restaurantul Vila Nouă - este o echipă de profesioniști care lucrează în fiecare zi pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor, creșterea confortului și extinderea meniului. Suntem bucuroși să vă ajutăm în organizarea oricărui eveniment.

În restaurantul nostru vă aşteaptă bucate delicioase, confort, atmosferă veselă și o experiență de neuitat. Restaurantul Vila Nouă vă va oferi tot ce este mai bun în cea mai importantă zi pentru dumneavoastră!

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie