Precedenta
Companie

Dulcinella

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Dulcinella

Adauga in favorite

Este cunoscut faptul, că torta nu este doar un desert, ci cununa sărbătorii, ce conferă evenimentului un gust surprinzător de delicat și dulce! Gustul, cu care oaspeților li se va asocia sărbătoarea trecută!

Torta de nuntă trebuie să fie solemnă, elegantă, nobilă, precum și întreaga ceremonie. Torta de la sărbătoarea pentru copii este o jucărie interesantă și gustoasă, despre care micii oaspeți vor povesti încîntați acasă. Torta de aniversare este o amintire a celor mai plăcute momente ale vieții, o senzație de servire liniștită a ceaiului cu rudele apropiate și prietenii.

Bineînțeles, că pentru fiecare familie, pentru fiecare companie și pentru fiecare eveniment sunt necesare propriile dulciuri unice. Compania Dulcinella oferă clienților săi torte originale, nemaipomenit de gustoase și uimitor de frumoase! Motto-ul companiei noastre: «Dorim să participăm la cele mai importante momente din viața clienților noștri!». Noi suntem gata să facem totul, ce este în puterile noastre, ca aceste momente să fie pline de bucurie și dragoste!

Noi găsim o abordare individuală la fiecare client, iar în fiecare tortă adăugăm cîte o părticică din suflet. Dragostea pentru munca, pe care o facem și respectul față de clienți este secretul succesului și popularității companiei noastre! Deserturile unice de la cofetarii Dulcinella nu-l vor lăsa indiferent chiar și pe cel mai exigent client! Dacă dumneavoastră căutați cea mai bună tortă pentru cei mai scumpi și iubiți oameni, adresațivă la Dulcinella. Tortele noastre vor umple sărbătoarea dumneavoastră cu bucurie și cu dulcea magie a viselor din copilărie!

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie