Precedenta
Companie

Hair Style & Beauty Salon ANDREI COCIERU

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Hair Style & Beauty Salon ANDREI COCIERU

Adauga in favorite


Salonul de frumuseţe Andrei Cocieru – locul în care vrei să te întorci de nenumărate ori!

Andrei Cocieru – cunoaşte secretele frumuseţii, Ambasadorul Essensity din Moldova, stilist cu o experienţă bogată în industria înfrumuseţării.

Andrei Cocieru şi echipa de profesionalişti au creat un loc perfect, unde veţi găsi un spectru larg de servicii de înfrumuseţare şi sănătate. Tunsori moderne, coafuri de nuntă şi de seară, extensia părului cu produse naturale, tratamentul şi vopsirea părului sunt doar o mică parte din lista serviciilor salonului. Make-up artişti cu experienţă din echipa salonului „Andrei Cocieru” vor crea un superb machiaj de zi, de nuntă şi machiaj special pentru şedinţe video şi foto. De asemenea, în salon sunt prezentate servicii ca: manichiura-pedichiura, extensia unghiilor cu gel, desenul pe unghii, cosmetologie: îngrijirea corpului şi a feţei, epilarea.

Salonul se deosebeşte prin faptul că e un loc în care îţi face plăcere să mergi pentru proceduri de înfrumuseţare, dar şi să bei o cafea la întâlnirea cu prietenii. Pe lângă servicii profesionale, specialiştii salonului mereu vă vor ajuta cu un sfat şi vă vor asculta.

Salonul Andrei Cocieru – frumuseţe şi echilibru sufletesc într-un singur loc!

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie