Precedenta
Companie

Restaurant "Concord"

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 4.00

Restaurant "Concord"

Adauga in favorite
Volum:
60 чел.
Pret:
0 Lei

Restaurantul “Concord” - un complex modern, situat în sectorul Ciocana al oraşului. Pentru celebrarea unor evenimente de proporţii mari puteţi selecta una din trei săli: Sala-1, Sala-2, sau karaoke confortabil, în cazul unor petreceri mai mici. Fiecare sală are un design unic, ce conferă un ton festiv fiecărui eveniment.

Selectând “Concord”, optaţi pentru confort, deservire europeană, feluri de mâncare preparate superb şi o atmosferă de lux.

Aici aveţi posibilitatea să organizaţi o nuntă în stil european sau naţional, moldovenesc, definind meniul pentru oaspeţii dumneavoastră. Bucătarii iscusiţi, de cea mai înaltă calificare, vor avea grijă nu numai de gustul bucatelor, dar şi de aspectul lor apetisant.

În cazul în care veţi dori să organizaţi o cumătrie, de asemenea, veţi ramâne satisfăcuţi alegând restaurantul “Concord”. Săli spaţioase, zonă pentru dansuri, personal amiabil, locuri de parcare disponibile – toate acestea vă vor scăpa de povara grijilor suplimentare. Nunta în restaurantul “Concord” - va rămâne pentru mult timp în amintirile dvs. şi invitaţilor petrecerii. Veţi dori neapărat să celebraţi în “Concord” toate evenimentele importante din viaţă.

Contacte și detalii