Precedenta
Companie

Korloff

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Korloff

Adauga in favorite


Korloff – o mică insulă a Franţei în Moldova.

Brand-ul Korloff la Chişinău reprezintă o vastă colecţie de bijuterii, chiar şi pentru cei mai pretenţioşi clienţi: o diversitate mare de inele, cercei, pandantive, coliere, ceasuri de mână, cât şi alte accesorii. Însă cu toate acestea, ar trebui să acordăm o atenţie deosebită seriei unice de inele cu diamante Korloff, care vor fi ideale ca verighete de nuntă, atât şi de logodnă.

Având design clasic sau creativ, inelele de nuntă de la Korloff sunt o întruchipare a eleganţei, luxului, aristocraţiei şi a unui gust excelent. De multe ori, mireasa însăşi organizează şi gândeşte toate detaliile în procesul pregătirii nunţii şi atunci, verighetele Korloff sunt alegerea ideală, pentru a crea o atmosferă de sărbătoare. Un astfel de inel va încânta în fiecare zi, licărind prin toate faţetele sale pline de perfecţiune.
Regatul bijuteriilor Korloff - o mică insulă a Franţei, cu stilul său sofisticat şi o execuţie impecabilă. Verigheta sau colierul de la Korloff este exact ceea, ce merită o femeie iubită. Iar diamantul, având o tăiere unică, va completa perfect vestimentaţia de zi cu zi, sau orice ţinută de seară. Aceste bijuterii veţi dori să le purtaţi totdeauna!

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie