slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left
Предыдущая
компания

Restaurant Select Banquet Hall

Следующая
компания
Категория: 
Дата: 

CATERING

În prezent tot mai populare devin servicii de catering. Iată și profesioniștii din restaurant Select Banquet Hall au decis să dezvolte această idee și să o aplice cu succes în practică.
 

 


Un imbold pentru organizarea acestor servicii de catering  l-au dat clienții noștri fideli care au solicitat organizarea a astfel de servicii la evenimentele sale. De acea noi cu mare plăcere am mers la întîmpinarea clienților și am organizat catering service care este disponibil.  Suntem cunoscuți ca firmă de catering cu o reputație impecabilă în rîndul clienților, fiindcă  alegem o abordare individuală fiecărui client. Echipa de specialiști  este constituită din: bucatarul-șef, manager, securitatea, chelnerii, decoratorii și un florist. Dacă apelați la serviciile Select Banquet Hall  vă  asigurați o deservire de calitate a evenimentului la cel mai accesibil preț ! Pentru a nu pierde timpul prețios al oamenilor de afacere, noi organizăm serviciile de catering  chiar acolo unde se va desfășura conferința. Pregătit în mod individual, coffe breikul va permite colegilor Dumneavoastră să facă o pauză plăcută la serviciu. Organizînd un catering într-un restaurant, sală de nuntă  sau la o conferință prețurile vor fi:

 

Coffee break (de la 50-90 lei)

Fourchette (de la150-200 lei)

Bufetul suedez (de la 200-280 lei)

Cocktail catering (de la225-300 lei)

Barbecue (de la 250-300 lei)

Banchet ( de la 350 lei)

Balul de absolvire (350-400 lei)

Kids party ( de la 180-250 lei)

 

Noi vă  ajutăm să organizați orice tip de eveniment la cel mai înalt nivel și la cele mai accesibile prețuri. Vă oferim un serviciu exlcusiv: bar show!
 

 


Dumneavoastră puteți da comandă pentru organizarea unui bar-show la petrecere, bal de absolvire, nuntă și fiți siguri că veți avea parte de un spectacol formidabil de la cei mai buni barmani din Moldova. Toate acestea și multe altele doar  la Select Banquet Hall !

 

категории
Contacte