slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left
Предыдущая
компания

Agentie de organizare a nuntilor Mille Fiori

Следующая
компания
Категория: 
Дата: 

The Island of Love


Cînd Ghenadie s-a adresat agenției noastre Mille Fiori, povestindu-ne intențiile vizavi de Diana, în ochii întregii echipe puteai citi doar admirație, doar gînduri de genul: ce norocoasă e Diana; ce bărbat; ce emoții pentru o cerere în căsătorie. Ideile nu s-au lăsat mult așteptate și ... muza a erupt :) A erupt la nivel internațional... Cu acordul și susținerea lui Ghenadie, au fost invitați specialiști în domeniu: Edgar Zamora- designer de la Hollywood, cel care a creat nunțile celebrităților Brad Pitt și Jeniffer Aniston, Christina Aguilera, Madonna, Jeniffer Lopez, Ben Afleck și mulți alții; Oksana Flanagan-directorul cursurilor în limba rusă a American Wedding Academy. 

 

 


Așa cum relația Dianei și a lui Ghenadie emana pasiune, destinația cererii în căsătorie a fost la fel una fierbinte, romantică, cu mult soare, mare și nisip- CIPRU. Pentru Diana, totul se camuflase sub o simplă escapadă la mare. În agenție, însă, se aduceau la bun sfîrșit ultimele detalii . Ajunși în Cipru, am luat-o conform timing-ului. Cuplului i s-a organizat o excursie în cele mai dumnezeiești locuri din Cipru, iar seara , cina pe malul mării Mediterane, a fost o romantică si frumoasă încheiere a primei zile. 












A doua zi, cînd Ghenadie se pregătea pentru emoționantul pas, noi ne pregăteam să trecem peste apă cu compoziția florală de 50kg, și care urma să fie pe masa de prînz a celor doi. Scopul a fost atins! Atît de Ghenadie - sigur a primit un ,,DA", cît și de noi- am reușit să imortalizăm acest ,,DA" cu un decor de milioane . 
 



Surprizele pentru Diana au culminat cu o ceremonie de oficializare a căsătoriei pe plajă, în stil oriental, la care a fost prezentă și administrația cipriotă. La petrecerea de după ceremonie, Diana ne-a încîntat cu o voce pătrunzătoare de toată admirația. Dragostea lor ne-a inspirat, ne-a delectat, ne-a fericit!
 
 


 





Foto >> https://www.facebook.com/media/set/?set=a.784848084967315.1073741865.197738637011599&type=3

 

категории
Contacte