slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left
Предыдущая
компания

Restaurant Select Banquet Hall

Следующая
компания
Категория: 
Дата: 

Petrecere de Revelion 2018 – Fifty Shades of New Year

În ultima seară a anului 2017 și în prima noapte din 2018, Restaurantul Select vă invită la un eveniment exclusiv – Petrecere de revelion cu genericul Fifty Shades of New Year.

Deoarece suntem siguri că fiecare are dorințe ascunse și pasiuni în așteptare, așa tematică ”pipărată” este deosebit de actuală – simbol al îndeplinirii celor mai tainice dolianțe în anul care vine. Fiecare invitat al acestui eveniment va simți energia frumosului, își va depăși grijile, va învia emoțiile, va trezi aspirațiile și va dezlănțuie imaginația. Acestă tendință comună ne va uni pe toți într-o petrecere de neuitat.

Fifty Shades of New Year este un eveniment de amploare, la organizarea căruia participă o echipă complexă. Decoratorii pregătesc un ansamblu scenic excepțional – atmosfera unui bal modern, elegant și pasionant. Creatorii programului lucrează la un un show inedit și interactiv iar regizorul de eveniment are grijă ca toate elementele să fie compilate într-o combinație perfectă.

Se planifică o seară mondenă plină de suspans, mister și romantism, la care vor fi prezenți cei mai de vogă artiști din Moldova: Sunstroke Project, Olia Tira și Valentin Uzun, iar Eugen Fărguțu va veni cu un Spectacol Coreografic original.

Pe lângă toate, se propune un meniu de tip ALL INCLUSIVE - bucate rafinate și băuturi nelimitate.

 

категории
Contacte