slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left
Предыдущая
компания

the SPACE project

Следующая
компания
Категория: 
Дата: 

Mariage Fest 2016 Sala Parlamentului Bucuresti



În perioada 25-27 martie #Spacedancecompany a prezentat un recital de dansuri în cadrul celui mai mare  Tîrg de Nunți desfășurat în incinta Palatului Parlamentului la București. Din prima zi publicul în număr de circa 10.000 de oameni au ramas uimiți de prestațiile acestei trupe de dans și îndeosebi de show-ul de leduri. Atît vizitatorii  cît și ceilalți expozanți nu s-au așteptat la un asemenea spectacol. În privirile lor se putea citi admirația cu care priveau spre dansurile și costumațiile care luminau în ritmul muzicii. La finele prestației aceștia au avut și îndrăzneala de a se apropia de dansatori  să le pipăie costumele și să încerce să descopere secretul acestei lumini ritmice. Insă asta a ramăs să fie o taină cunoscută doar de  coregraful  Lilian Carauș care este creatorul acestor mecanisme neobișnuite și Gluhova Svetlana care le-a transformat în costume de scenă. Tot în acea seară, #Spacedancecompany a deschis cea dea XX-a ediție a Tîrgului, evoluînd în recitalul Anei Lesko. 
              


În ziua a doua  vizitatorii expioziției au avut plăcerea să privească dansurile ”Blitz” cu care  deobicei  întîmpină mirii, ”Swing” care a umplut Palatul de energie și excepționala ”Polinesya” care a ridicat toți invitații în picioare. În acele clipe s-a descoperit că podiumul nu este doar pentru defilare dar se potrivește de minune și pentru dans.  Atmosfera de sărbătoare a continuat și în ziua a treia. Datorită dansatorilor din #Spacedancecompany sala a început să fie mereu plină de oameni, care deja așteptau noi prestații. Mai mult decît atît, aceștia au solicitat la bis ”Polinesya” care a devenit și o idee de tematică la unele ceremonii. 
                

În aceste 3 zile #Spacedancecompany au demonstrat că ei sunt cea mai potrivită  alegere pentru evenimentul dumneavoastră, și au făcut-o la cel mai înalt nivel. Si daca tot vorbim de nunta noi va asteptam cu drag la noi pentru a va face cel mai frumos moment in viata voastra sa sclipeasca cu culori vibrante!
facebook: #spacedancecompany