slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Despre nunta

                                                                                                               

IDEI CREATIVE ȘI TENDINȚE DIN INDUSTRIA NUNȚIOR. INSPIRAȚI-VĂ!

Дата: 

Love Story: Tatiana si Eugen

Tot ce vă pot spune despre relaţia noastră - că durează de aproape 8 ani şi suntem îndrăgostiţi ca-n prima zi... 13 iunie pentru noi este acea zi minunată, în care ne-am cunoscut. Acea zi călduroasă de vară, ce simbolizeaz începutul unui anotimp de vară, ceea ce înseamnă şi începutul unei noi relaţii frumoase, care durează de atâta timp. Atâtea emoţii, clipe de fericire, fragmente din viaţa mea, care nu o să le uit niciodată. O zi, pentru care îi mulţumesc bunului Dumnezeu de fiecare dată când am ocazia. E frumos să iubeşti şi să fii iubit…

La data de 18.09.2009 ne-am unit destinele în faţa lui Dumnezeu, am devenit d-na Burduh. Am avut o nuntă ca în poveşti, asa cum işi doreste orice pereche îndrăgostită. Suntem căsătoriţi de 2 anişori şi eu personal pot spune că sunt copleşită de fiecare moment, pe care îl petrecem împreună. Imi iubesc soţul enorm,  este acea persoană, care îmi dăruieşte cele mai frumoase clipe din viaţa mea.
Tatiana si Eugen 

Şi fiindcă se apropie ziua Indrăgostiţilor, ii spun soţului meuş că este tot ce am mai scump şi drag. Este aerul pe care îl respir. Este steaua, ce străluceşte numai pentru mine…  Este inima mea, care bate mereu într-un ritm alert. Te iubesc, scumpul meu!!!