slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Despre nunta

                                                                                                               

IDEI CREATIVE ȘI TENDINȚE DIN INDUSTRIA NUNȚIOR. INSPIRAȚI-VĂ!

Дата: 

Love Story: Rodica & Nicu

Povestea noastră începe cu o frumoasă zi de vară, în care două suflete s-au unit într-un tot intreg. Nu avem atât de mulţi ani în urmă, însă simţim iubirea cu fiecare părticică din noi, în fiecare zi tot mai puternic. Nu am fi crezut vreodată, că vom fi împreună, trăim nu departe unul de altul, însă pe atunci încă nu ne cunoşteam. Intr-o zi am început a comunica pe un site de socializare, ceea ce a fost începutul relaţiei noastre. Când am ieşit pentru prima dată, am crezut că mai interesantă persoană ca tine, nu am mai întâlnit, atât de captivantă era convorbirea încât m-am îndrăgostit din prima.
Cel mai interesant a fost când am aflat care-i diferenţa de vârstă dintre noi, am rămas uimită, însă chiar şi acest motiv nu ne-a încurcat niciodată să simţim iubirea pură unul faţă de altul. De atunci au trecut 2 ani şi jumătate, iar ceea ce părea de la început un vis a devenit realitate. Suntem împreună şi trecem prin toate doar în doi, ne iubim şi suntem fericiţi. In curind vom avea o familie şi atunci destinele noastre se vor uni pe veci.
Rodica & NicuRodica & Nicu










 

Scumpul meu. te felicit cu sărbatoarea tuturor îndrăgostiţilor şi vreau să iţi spun. că această viaţă doar cu tine îmi doresc s-o trăiesc. Te iubesc cu tot sufletul şi cu tot cugetul, iţi jur iubire veşnică îngeraşul meu. Dacă nu ai exista, viaţa mea nu ar mai conta căci tu constitui viaţa mea şi te voi iubi mereu...

P.S. I love you,  my baby…